enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:11 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
00:05 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
00:00 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
00:47 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, parlamentoya görüşmeler hakkında bilgi verdi…
00:43 MKE ürünlerine Suudi Arabistan yolu görünüyor
00:41 Ankara Keçiören Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu
00:31 Türkiye, Mısır, Katar ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, katil İsrail’e sert kınama
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alaçatı’nın Alâ’sı sezonu açtı

Alaçatı’nın Alâ’sı sezonu açtı
17.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Yaz tatillerinin popüler destinasyonu Alaçatı’da, yılın en Alâ zamanı başladı. Hem izole hem de benzersiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin adresi Alâ Otel, huzur dolu detayları, tarihi ve doğal yapısıyla misafirlerini bekliyor.

Alaçatı’nın cumbalı taş bina geleneğinin modern estetik anlayışla yansıtıldığı 20 odalı butik Alâ Otel, yeni sezona merhaba dedi.

2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışını üst düzey hijyen önlemleriyle destekleyen Alâ Otel, Alaçatı ruhundan kopmadan izolasyonu tatmak isteyen misafirlerini ağırlamaya başladı.

Her biri diğerinden farklı dekore edilmiş 20 odası bulunan; Endonezya’nın farklı adalarından getirilen, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyalarıyla döşenen; Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis, misafirlerine huzur dolu saatler sunuyor.

Yöresel tatlar, profesyonel sunumlar ve seçkin bir hizmet anlayışının bulunduğu tesiste üst düzey hijyen önlemleri de alınıyor.

Bugüne dek üst seviyede dikkat ettikleri temizlik konusunun artık yeni bir boyut ve önem kazandığını belirten Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, “Profesyonel bir işletme olarak bugüne kadar misafirlerimizin konakladığı süre boyunca evlerindeki hijyeni sağlamak için gerçekleştirdikleri tüm şartları sağlıyorduk. İçinde bulunduğumuz süreçte bu konu birinci önceliğimiz oldu. Tesisimizde periyodik olarak bakanlık onaylı dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor. Misafirlerimiz gelir gelmez temassız ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapıyoruz. Tüm personelimiz COVID-19 protokolü hakkında eğitimlerden geçiyor” dedi.

HABER : Dilek ÖZCAN & İzmir

***

Alâ Otel Hakkında
2010 yılında açılan, mimari projesi Mimar Orhan Bayrak tarafından tasarlanan ve uygulaması Kinesis A.Ş. tarafından gerçekleştirilen tesis, 200 yıllık tarihi arsa üzerindeki taş yapılardan bugünkü benzersiz atmosfere dönüştürüldü. Tarihi ve doğal yapısını koruyan Çeşme Alaçatı kentsel sit alanı içinde yer alan Alâ Otel, bölgenin bu ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan yüzü ve 20 odalı tesis niteliğiyle dikkat çekiyor. Alâ Otel, koruma alanındaki 1.000 metrekarelik bir arsada mahrem iç bahçeleri ve avlusuyla, sürpriz ve sessiz yaşam alanları sunmak üzere tasarlandı. Endonezya’nın farklı adalarından getirilmiş, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyaları, Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis dünyanın sayılı merkezlerinden biri olan Alaçatı sörf merkezine de 4 km uzaklıkta yer alıyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.