enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:29 Pakistan: İmran Han ve eşine 17’şer yıl hapis cezası
00:18 Bakan Güler: “SDG’nin ferdi entegrasyonu şart. Kimseden icazet almayız”
00:17 Türkiye ve Umman arasında 17 alanda iş birliği protokolü imzalandı
00:14 Bakan Güler: Rusya-Ukrayna arasında İHA ve İDA’lar karşılıklı olarak yoğun şekilde kullanılıyor…
00:13 Köpekler felaketleri önceden hissediyor mu?
00:06 “Üç Jokerli Konken” Almanya’da beğeni topladı…
00:03 Prof. Dr. Mühip Kanko, “İHA ihlalleri, güvenliğimiz açısından alarm verici”
00:01 Türkiye, ABD, Katar ve Mısır arasında Gazze toplantısı
00:01 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alaattin Çakıcı’dan dikkat çeken açıklamalar

Alaattin Çakıcı’dan dikkat çeken açıklamalar
25.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Alaattin Çakıcı, Danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalar yaptı.

Alaattin Çakıcı, yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Cumhur İttifakı‘nda Cumhurbaşkı Recep Tayyip Erdoğan’la olan birlikteliğini çekmeyip, sürdürmesini istedi.

Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamasında, “Katılım kim olursa olsun, ben her gün sokaktayım” diyerek şöyle devam etti:

“Bir evvelki yazımda bahsettiğim gibi Cumhuriyet tarihimizin yurtiçi ve yurtdışı üst aklın ülkemiz ile ilgili Dünya hep bir ağızdan devletimizi kuşatmak istemektedir, ne yazık ki kapalı kapılar ardından Cumhur İttifakı’na zarar vermek için bazı kurumlarda hala FETÖ’ye hizmet edenler boş durmuyor. Amaçları Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve Cumhur İttifakı’nın bozulması” olduğuna dikkat çekti.

Çakıcı, bu zorlu süreçte Türkiye’yi kuşatmak isteyen küresel güçlere hizmet edenleri hiçbir zaman tarihin affetmeyeceğini belirterek,”2023’ten evvel yeni bir oyun kurmak istediklerini biliyor musunuz? 2023’ten evvel yeni bir oyun içerisinde olan muhalefet AK Parti döneminde FETÖ bağlantılı bazı çevreleri korumaktadır” dedi.

AK Parti’li gibi görünüp Devlete zarar verenlerin oto kontrol sistemi ile gelişen teknolojiyle her şeyin kayıt altına alındığına vurgu yapan Alaattin Çakıcı, “Eğer size doğru bilgi veriyorlarsa Sayın Devlet başkanımız ya bunları bilip zamanını bekliyor, ya da yanlış bilgilendiriliyor” ifadesini kullandı.

Çete lideri Alaattin Çakıcı tahliye ediliyor - 17.08.2016 - Siyasi Haber

‘Yaşadığım yeri de biliyorsunuz ve her gün sokaktayım’

“Bu yazımdan rahatsız olup bana zarar vermek isteyenlere buradan sesleniyorum…” diyen Çakıcı,” Kurduğunuz oyuna çomak soktuysam, yaşadığım yeri de biliyorsunuz ve her gün sokaktayım. Kullanacağınız kişiler ister PKK’lı olsun ister DHKP-C’li olsun, ister dinci militanlar, ister deşifre olmamış kurumlarda FETÖ’cüler. Ne siz ne kullanacağınız kiralık katiller benim için hiç önemli değil” dedi.

Alattin Çakıcı açıklamasınının son bölümü şöyle tamamlıyor:

“Sayın Devlet Başkanım Cumhur ittifakından birlikteliğinizi sakın bozmayınız Batı ve onlara köpeklik yapanların tek isteği bu. 15 Temmuz’u unutmayınız, katiliniz arkanızda duruyordu. Toplumda Cumhurbaşkanı’nın danışmanıyım diyen bazı kişilerin, size zarar verdiğini biliyor musunuz? Bu dünyaya adam gibi geldim, adam gibi ölmekte şerefimdir. Katilim kim olursa olsun, şahsınıza Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı olan, Dünya Türklerinin Efsanevi Lideri Sayın Bahçeli’ye ve aziz Türk milletine saygılarımla arz ederim. Alaattin Çakıcı”

HABER : Ferhat AYDOĞAN

[TÜHA Haber Ajansı, 25 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.