enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
21:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) çalışmaları yoğun ilgi gördü

Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) çalışmaları yoğun ilgi gördü
24.10.2022
A+
A-

Antalya’nın ilçesi Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 7. Kaleiçi Oldtown Festivali’nde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İç Mekân Tasarımı öğrencilerinin çalışmaları sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Balkan NinnisiTÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)dan Veysel KAVRAYAN’ın haberine göre, Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin  Antalya Kaleiçi ve Üç Kapılarda düzenlediği “Uluslararası 7. Kaleiçi Oldtown Festivali kapsamında çeşitli sanat etkinlikleri ve sergiler düzenlendi.

Etkinlik, Antalyalı ressam Muhittin Selamet anısına “Kaleiçi Seninle Daha Güzeldir Muhittin Selamet” başlığı altında kendisine ithaf edildi.

Sergilenen tüm çalışmalara birçok sanatsever yoğun ilgi gösterdi. Uluslararası 7. Kaleiçi Oldtown Festivali kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü İç Mekân Tasarımı Öğr. Gör. Serdar Aslan ve 2021-2022 Öğretim dönemi öğrencilerinin Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamında yapmış olduğu çalışmalar da sergilendi.

Sergi sonrasında, bir yapı ve teknik zincir mağazalar şirketinin Antalya Mağazası İç Mekân Tasarım Grup Lideri Sezin Esen, ALKÜ’lü Tasarım Bölümü İç Mekân Tasarımı öğrencilerine “Küçük metrekarelerde yaşam alanları tasarımları ile sürdürülebilir ürün ve malzemeler” konusunda bir sunum yaptı.

Öğr. Gör. Serdar Aslan, “Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda tüm hassasiyeti ile her konuda desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “ALKÜ olarak her daim bilimsel, sanatsal ve kültürel birçok çalışmaya önem vermekle birlikte akademisyenlerimize ve öğrencilerimize bu konuda tüm hassasiyetimizle destek veriyoruz. Üniversite bilim demek, sanat demek, kültür demek… Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. ALKÜ ailesi olarak bir kez daha öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Misyon ve vizyonumuzla nitelikli bireyler yetiştirme adına çıktığımız bu yolda doğru yolda olduğumuzun bir kanıtıdır.” diye konuştu.

Gazeteci * Veysel KAVRAYAN

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Ekim 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.