enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
07:48 BM raporu: Türkiye’nin yüzde 88’i çölleşme riskiyle karşı karşıya
07:26 Türkiye, HTŞ’yi ‘terör örgütleri’ listesinden ne zaman çıkarabilir?
07:13 ‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım
00:07 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini Fahrettin Altun’dan devralan Burhanettin Duran, görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
23:12 Kartalkaya davasında otel sahibi Halit Ergül ifade verdi: ‘300 personelden birinin hatasını hepimiz çekiyoruz’.
22:42 Bakan Kurum, Roma’da düzenlenen “2025-Ukrayna iyileştirme konferansı”na katıldı
11:22 İletişim Başkanlığı’na Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran atandı
11:04 CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk ağı tek tek gün yüzüne çıkarken, Bayrampaşa Belediyesi’nden de 2 istifa geldi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi “Güven ve İstikrar” teması ile yapılacak

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi “Güven ve İstikrar” teması ile yapılacak
16.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AK Parti, 7’nci Olağan Büyük Kongresi’ni 24 Mart’ta gerçekleştirecek. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir kongre hazırlıklarını TRT Haber’e anlattı.

AK Parti’yi hem salgın sonrası yeni döneme hem de 2023 seçimlerine taşıyacak kadrolar belirlenecek. 24 Mart’taki 7’nci Olağan Büyük Kongre’nin teması “güven ve istikrar” olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre hazırlıklarını TRT Haber’de anlattı.

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi "Güven ve İstikrar" teması ile yapılacak

“Cumhurbaşkanımız bir manifesto ortaya koyacak”

Kandemir, “Bu tecrübeyi, bu birikimi yarınlara taşıyacak yeni bir söylemle taçlandıracağız. Bu kongrede Cumhurbaşkanımız bir manifesto ortaya koyacak.” dedi.

Bu kongreyi bir başlangıç kongresi olarak gördüklerini ifade eden Kandemir, pandemi sonrası yepyeni bir dünya olduğunu, bu yepyeni dünyaya yepyeni şeyler söyleyecek bir AK Parti’nin görüleceğini söyledi.

Kandemir, şu ana kadar teşkilatların yüzde 70’i değiştiğini kaydetti.

AK Parti MKYK nasıl değişecek?

18 senede bambaşka bir Türkiye inşa ettiklerini dile getiren Kandemir, “Bunu da bu arkadaşlarımızla başardık. Cumhurbaşkanımızın bunların bir kısmını da tekrar görevlendirmesi çok doğal. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin huzuruna çıkaracağı MKYK’mız, dışarıdan da bakıldığında toplumun ‘işte evet tam da arzu ettiğimiz isimler’ dediği isimlerden oluşacak.” dedi.

“Tüzüğümüzde de yenilenme yapacağız”

Kongrede AK Parti tüzüğünün de değişmesi bekleniyor. Türkiye’nin 20 sene öncesinin Türkiye’si olmadığını aktaran Kandemir, “Biz de bu bağlamda mutlaka tüzüğümüzde de yenilenme yapacağız, bazı hususlarda çalışıyoruz.” diye konuştu.

“En ufak bir ihtimal söz konusu olamaz”

Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongrede genel başkan adayı olmayacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, “En ufak bir ihtimal söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanımızın genel başkanlığında bizim daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz, başaracak çok hedefimiz var. Asla böyle bir şey söz konusu değil.” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.