enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
06:12 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:50 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
00:26 “İran-ABD gerginliği”
00:19 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:10 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:49 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:36 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
17:31 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
17:07 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
13:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
11:54 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
09:49 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:58 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi “Güven ve İstikrar” teması ile yapılacak

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi “Güven ve İstikrar” teması ile yapılacak
16.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AK Parti, 7’nci Olağan Büyük Kongresi’ni 24 Mart’ta gerçekleştirecek. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir kongre hazırlıklarını TRT Haber’e anlattı.

AK Parti’yi hem salgın sonrası yeni döneme hem de 2023 seçimlerine taşıyacak kadrolar belirlenecek. 24 Mart’taki 7’nci Olağan Büyük Kongre’nin teması “güven ve istikrar” olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre hazırlıklarını TRT Haber’de anlattı.

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi "Güven ve İstikrar" teması ile yapılacak

“Cumhurbaşkanımız bir manifesto ortaya koyacak”

Kandemir, “Bu tecrübeyi, bu birikimi yarınlara taşıyacak yeni bir söylemle taçlandıracağız. Bu kongrede Cumhurbaşkanımız bir manifesto ortaya koyacak.” dedi.

Bu kongreyi bir başlangıç kongresi olarak gördüklerini ifade eden Kandemir, pandemi sonrası yepyeni bir dünya olduğunu, bu yepyeni dünyaya yepyeni şeyler söyleyecek bir AK Parti’nin görüleceğini söyledi.

Kandemir, şu ana kadar teşkilatların yüzde 70’i değiştiğini kaydetti.

AK Parti MKYK nasıl değişecek?

18 senede bambaşka bir Türkiye inşa ettiklerini dile getiren Kandemir, “Bunu da bu arkadaşlarımızla başardık. Cumhurbaşkanımızın bunların bir kısmını da tekrar görevlendirmesi çok doğal. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin huzuruna çıkaracağı MKYK’mız, dışarıdan da bakıldığında toplumun ‘işte evet tam da arzu ettiğimiz isimler’ dediği isimlerden oluşacak.” dedi.

“Tüzüğümüzde de yenilenme yapacağız”

Kongrede AK Parti tüzüğünün de değişmesi bekleniyor. Türkiye’nin 20 sene öncesinin Türkiye’si olmadığını aktaran Kandemir, “Biz de bu bağlamda mutlaka tüzüğümüzde de yenilenme yapacağız, bazı hususlarda çalışıyoruz.” diye konuştu.

“En ufak bir ihtimal söz konusu olamaz”

Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongrede genel başkan adayı olmayacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, “En ufak bir ihtimal söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanımızın genel başkanlığında bizim daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz, başaracak çok hedefimiz var. Asla böyle bir şey söz konusu değil.” dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.