enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:52 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:47 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:21 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:20 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
14:41 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
00:11 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’dan Çeşme’deki su krizi ile ilgili çok sert sözler

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’dan Çeşme’deki su krizi ile ilgili çok sert sözler
28.07.2025
A+
A-

* AK Parti İzmir Milletvekilim Şebnem Bursalı, Çeşme’de yaşanan su sıkıntısını ve beraberindeki tartışmalara ilişkin yaptığı basın açıklamasında ilçe belediyesinin ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna dikkat çekti.

* İşte ayrıntılar!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İZMİR, 28 TEMMUZ 2025 – AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Çeşme’de yaşanan su sıkıntısını ve beraberindeki tartışmalara ilişkin yaptığı basın açıklamasında ilçe belediyesinin ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğuna dikkat çekti.

Şebnem Bursalı’dan Çeşme’deki su krizi ile ilgili çok sert sözler

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin DSİ’ye yönelik suçlamalarına da tepki gösteren Bursalı, sorunun sadece iklim krizi ile açıklanamayacağını, göz göre göre gelen krize karşı CHP’li yöneticilerin gerekli tedbirleri almadığını söyleyerek, “Çeşme’den su yerine sorun akıyor” dedi.

“SU KESİNTİSİ İKLİM KRİZİNİN DEĞİL, BECERİKSİZLİĞİN SONUCU”

Bursalı, Çeşme’de yaşanan su kesintilerinin, sadece teknik gerekçelerle açıklanamayacağını, yıllardır süregelen CHP belediyeciliğinin plansızlık, ilgisizlik ve vizyonsuzluk politikasının bir sonucu olduğunu dile getirdi. Yıllardır şehri yönetenlerin, sorumluluk sahibi olanların bugün konuşma hakkı olmadığını dile getiren AK Partili Bursalı, “Bugün suçladıkları Devlet Su İşleri, yılların ihmalini ve beceriksizliğini giderip hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamaması için var gücüyle çalıştı, çalışmaya devam edecek. Bildikleri, gördükleri, faydalandıkları tüm yatırımları onlar dile getiremese de biz tekrar tekrar hatırlatacağız. Ne Karareis Barajı’nı, Salman Göleti’ni, terfi merkezlerini ne de 34 kilometrelik içme suyu hattını yok saymalarına müsaade etmeyeceğiz. Sistemin devreye alınacağı 25 Ağustos tarihini de bir kenara not etmelerini salık veririm. Ama şunu da bilmelerini isterim ki, milletimize hizmet için gece gündüz demeden çalışan, üreten DSİ’mizi kimseye yem etmeyiz, kimsenin kendi kusurlarını DSİ üzerinden örtmesine sessiz kalmayız” ifadelerini kullandı.

“BIRAKIN BİTİRMEYİ, YAPMAYI HAYAL ETTİĞİNİZ BİR PROJENİZİ GÖSTERİN”

Şebnem Bursalı, CHP’nin yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinde vatandaşın sorunu çözecek hiçbir adım atılmadığını belirterek şunları söyledi:

“Belli ki bunlar kendilerinden öncekilerden gördüklerini ‘doğru’ kabul ederek aynı yolda yürümeye devam ediyorlar. Ama yürüdükleri yok istikametten sapmış bir kere. Attıkları her adım yanlış yere götürüyor kendilerini. Bunu defalarca söyledik ancak söz dinletemedik. ‘Barajlar bitirilemedi’ diye haksız yere eleştirdikleri DSİ’nin yaptıkları orta yerde dururken biz de isterdik ki bitirdikleri projelerden bahsetsinler. Hadi geçtik bitirdiklerini, İzmirlilere hayal ettikleri bir projeyi dahi gösteremiyorlar. ‘Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur’ der atalarımız… CHP’li yöneticilerin hali tam da bu: mevzuatı okuyorlar ama ne gereğini yapıyorlar ne de sahaya iniyorlar. Laf çok, iş yok! AK Parti olarak bizler, İzmir’in de, Çeşme’nin de susuz bırakılmasına asla izin vermeyeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.