enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:57 MEB’den asılsız LGS iddialarına ilişkin suç duyurusu
20:49 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan “Terörsüz Türkiye” Vurgusu: Bölgeye Huzur Getirecek
19:18 Eski tip sürücü belgesi kullanan 3 milyon 211 bin 157 kişi ay sonuna kadar ehliyetlerini yenilemezse, belgeleri geçersiz sayılacak.
18:54 Emine Erdoğan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı
11:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez”
11:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün bitiyor olması en çok onları rahatsız ediyor”
11:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kazandı, milletim kazandı
10:57 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
07:47 Hafta içi yaşanan Ankara Gündemi’nden kısa kısa!
07:46 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Türkiye, terörsüz yarınlarda daha güçlü olacak”
07:20 MSB’den “metan gazı zehirlenmesi” açıklaması: Öngörülemez ve olağan dışı olarak gelişmiştir
06:35 AK Parti’nin Kızılcahamam kampı başladı
00:11 “Katilin Yol Haritası Değil, Milletin İradesi Geçerlidir!”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda “Terörsüz Türkiye” sürecini görüştü
00:05 Adalet Bakanı Tunç, terör örgütü PKK’ya ilişkin, “Silah bırakma sürecinin izlenmesiyle ilgili devletin kurumları konuyu hassasiyetle takip ediyor.”
00:03 Leman dergisinin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, yurt dışından Türkiye’ye girişinde İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.
00:03 Özgür Özel kimin tetikçiliğini yapıyor?
00:02 Irak’ın Süleymaniye kentinde terör örgütü PKK’ya bağlı ilk grup silah bıraktı!
10:29 Hollanda tarihinde bir ilk: Cengiz SAHAN, Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri Başkomutanlık koltuğuna oturdu 
07:58 CHP’li belediyelere soruşturma: Böcek ve Karalar’dan sonra Tutdere de görevden uzaklaştırıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti, ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık yapacak

AK Parti, ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık yapacak
03.09.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında enflasyonla mücadelede önemli mesajlar verdi. Yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret artışının önemine vurgu yaptı. Toplantıda ilk kez oy kullanacak 6 milyon seçmen de gündemindeydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu’nda ekonomideki gelişmeler ele alındı.

Erdoğan, toplantıda enflasyonla mücadele mesajı verdi. Yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret artışının önemine değinerek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memuru, emekliyi emekçiyi fiyat artışlarına ezdirmeyeceğiz” vurgusu yaptı.

Erdoğan, ocak ayında yapılacak ücret artışları ile çalışanların alım gücünün iyileştirileceğini söyledi.

İlk kez oy kullanacak seçmenler için özel hazırlık yapılacak

İlk kez oy kullanacak 6 milyon seçmenle ilgili çalışmalar da gündemdeydi. Erdoğan, “Gençlere yönelik tüm projelerinizi hayata geçirin” dedi. Eylül ayı itibarıyla saha çalışmalarına hız verilmesi talimatı verildi.

Bu kapsamda AK Parti Gençlik Kolları, ilk kez oy kullanacak seçmenin yoğunlaştığı ilçelerde çalışma yürütecek.

Balkan NinnisiNüfusu 100 binin üzerindeki ilçeler için özel çalışma yapılacak. Kampüse hoş geldin kampanyası yoğunlaşacak. 207 üniversite önünde AK Parti teşkilatları stant açacak.

Lise son sınıf öğrencileri için de ev ziyaretleri yapılacak.

Gençlerle buluşmalar artırılacak

Cumhurbaşkanı, son bir buçuk yılda 23 kez gençler ile bir araya geldi. Erdoğan, bu buluşmaları artırma kararı alarak, “Gençlerle daha çok buluşacağız” dedi.

Haziran 2023 seçimlerine kadar en az 10 gençlik buluşması gerçekleştirilecek. İlk buluşma, eylül ayının ikinci haftasında olacak. Yeni buluşmalarda farklı ve renkli yeni bir konsept kullanılacak.

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.