enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:29 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:41 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
04:33 DEVA Partisi’nden açıklama: Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocukların ödüyor
00:53 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan ‘Kahvaltı Haberleri’
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:30 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:16 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
14:23 Kocaeli’n Başarılı Bürokratı Ahmet Akyol, ASELSAN’a Değer Katıyor
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş İl Müdürleriyle bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş İl Müdürleriyle bir araya geldi
19.07.2023
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Türkiye Yüzyılı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak.” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 81 ilin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürleri ile yeni dönemdeki çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Bakan Göktaş konuşmasında göreve başladıktan sonra yaptığı il ziyaretlerinde buluştuğu bakanlığın hizmetlerinde canla başla çalışan aile bireyleri olan personelle ve il müdürleriyle buluşmayı ve istişare etmeyi çok önemsediğini belirtti.

Bakan Göktaş, İl Müdürleriyle Bir Araya Geldi - NetGazete

Bakan Göktaş, “Sizler Bakanlığımızın yereldeki yöneticilerisiniz. Çok önemli bir konumdasınız. Bakanlığımızın dolayısıyla devletimizin halkımızla hizmet yoluyla iletişimini sağlayan adeta hayati bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu hayati görevin ne kadar önemli olduğunu deprem döneminde daha da fark ettik. Sadece bu deprem döneminde değil afet döneminde de sel felaketlerinde de fark ettik. Bizler devletimizin veren eli milletimizin sımsıkı sarılan anneleri, babaları, yaraları saran kardeşleri olduk.” diye konuştu.

Milletin kendi gücünü devletinde, devletinin gücünü ve değerini ise kamu çalışanının aynasında gördüğünü ifade eden Bakan Göktaş, “Şunu unutmamalıyız. Türkiye Yüzyılı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, İl Müdürleriyle bir araya geldi

“Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız”

Bakanlığın çocuklar, kadınlar, dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalar yürüttüğünü, sosyal destekleri yeniden tanımladığını hatırlatan Bakan Göktaş, şöyle konuştu:

“Nasıl ki aile toplumun merkezidir, Bakanlığımız da şehirlerimizde, kamu kurumlarının merkezinde yer almalıdır. Özellikle kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı konularında kolluk kuvvetleri, jandarma, hâkim ve savcılarla etkin iş birliğinin sağlanmasının koruyucu ve önleyici bir gücü olacağına inanıyorum. Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız. Tüm dezavantajlı grupların daha da güçlenmesi bizim elimizde. Bütün bunları birlikte yapacağız. Daha çok çalışacağız, daha titiz, daha ilgili, daha şefkatli olacağız. Bakanlığımızın hizmet ve ilgi alanı biliyorsunuz çok geniş. Çünkü biz Aile Bakanlığı’yız. Aile her şeyden önce gelir, aile her şey demektir. Türkiye’nin bütün gücünün, güzelliğinin yansıdığı aynaların parlaklığında özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın dolayısıyla sizlerin çok büyük payı var.”

Konuşmanın ardından İl Müdürleri illerinde yürütülen çalışmalara ilişkin Bakan Göktaş’a bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.