enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
02:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
07:27 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
11:18 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:32 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
10:04 Su, Suyun Önemi Türkiye’de Su Politikaları ve Su Sorunu Üzerine Kısa Anımsatmalar…
07:48 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
07:46 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
07:42 İsrail-İran saldırıları askeri perspektiften ne anlama gelir?
07:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
07:38 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
07:33 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, 186 yaşında
23:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu) Projesine Birincilik Ödülü

ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu) Projesine Birincilik Ödülü
24.09.2023
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen “14. Türkiye Bilişim Ödülleri” organizasyonunda Genel Müdürlüğü ve CTE işbirliğiyle geliştirilen ACEP (Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumuna Entegrasyonu) projesi birinci oldu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Türkiye Bilişim Derneği tarafından Türkiye’de dijital dönüşüme önemli katkılar sağlayan projeleri ortaya çıkarmak ve bu projelerin topluma olan değerini vurgulamak amacıyla bu yıl “Kamuda Bilişimle Dönüşüm” temasıyla 14. defa düzenlenen “Türkiye Bilişim Ödülleri” organizasyonunda ACEP projemiz birinciliğe layık görüldü.

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) işbirliğiyle geliştirilen projemiz yaklaşık 50 proje arasında finale kaldı.

Finale kalan projeler çeşitli kurumlar ve 81 il tekno kentlerinde bulunan görevliler tarafından çevrimiçi olarak oylamaya sunuldu ve oylama neticesinde ACEP Projemiz ‘’Türkiye Bilişim Ödülleri Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler’’ kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Düzenlenen ödül töreninde birincilik ödülünü Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Servet GÜL ve CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM birlikte aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.