enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Teşkilat akademilerini asla sıradan bir eğitim faaliyeti olarak görmüyoruz”
22:39 Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, hukuksuz tutukluluğu sonrası ilk basın açıklamasını yaptı.
21:01 Güneydoğu, Trakya ve İç Anadolu son yarım yüzyılın en düşük yağışını aldı: Bölgesel kuraklıkların şiddeti artıyor.
11:39 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, gözaltına alındı
11:29 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında; Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı
10:44 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son günlerde kamuoyunda dolaşan “istifa edecek” iddialarını yalanladı…
10:23 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasından notlar: Ne olmuştu?
09:11 Şimdi de ‘yangın’ bölücülüğü: Canhıraş mücadeleye rağmen ‘İzmir memleket değil mi?’ provokasyonu
09:06 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, eski belediye başkanı Tunç Soyer tutuklandı.
07:48 Türkiye’nin köklü kuruyemiş markalarından Peyman, iflasın eşiğinde
04:21 CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “böcek bulundu” iddiası, delil yetersizliği ve çelişkili ifadelerle çöktü.
00:58 Türkiye’ye “işgalci” demek, namussuzluktur!
00:58 Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.
00:39 Küba ve Sömürgecilik
00:32 Suriye Devlet Başkanı Ahmad eş Şara, Suriye “bölünmez bir bütündür”
00:29 Ünlü ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den Özgür Özel’e Sert Uyarı: “Yargıyla Uğraşma, İşine Bak Sen!”
00:28 Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum: Yeni anayasa hangi güvenceleri kapsamalı?
00:25 Bu transferde istediğini alamayan Galatasaray’a Sırp kaleci Dorde Petrovic şoku!
00:01 Muğla Büyükşehir Belediyesi, ülke genelinde artan orman yangınlarına karşı tüm birimlerini teyakkuza geçirdi
23:29 ABD ve Suriye Dışişleri Bakanları kimyasal silahlar, yaptırımlar ve ‘İran’ın müdahalesini’ görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

12. Kocaeli Kitap Fuarında Tarihin Usta Kalemi İlber Ortaylı’ya sürpriz doğum günü

12. Kocaeli Kitap Fuarında Tarihin Usta Kalemi İlber Ortaylı’ya sürpriz doğum günü
23.05.2022
A+
A-

KOCAELİ – TÜHA HABER / Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 12. Kocaeli Kitap Fuarında, Tarihçi-Akademisyen-Yazar İlber Ortaylı, sevenleri ve okurları ile buluştu.

Düzenlendiği ilk yıldan itibaren Kocaeli Kitap Fuarına katılmaya özen gösterdiğini ifade eden Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya okurları yoğun ilgi gösterdi. 

Sevenlerine kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Ortaylı’ya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

  Resim önizlemesi

Prof. Dr. İlbey Ortaylı

İLBER HOCA 82 YAŞINA KİTAP FUARINDA GİRDİ 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına konuk olan İlber Ortaylı’nın doğum günü sebebiyle 2 büyük pasta hazırlandı. Okurlarının kitaplarını imzaladığı imza alanına pasta getirildi. P

astayı gören Tarihçi-Akademisyen-Yazar İlber Ortaylı büyük şaşkınlık yaşadı. Büyük bir şaşkınlıkla pastasını kesen Ortaylı’nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Sevenlerinin sorusu üzerine 82 yaşına girdiğini söyledi. Sevenleri de kitaplarını imzalatırken İlber hocanın doğum gününü kutladı.  

Resim önizlemesi

Prof. Dr. İlbey Ortaylı

GENÇLERE OKUYUN TAVSİYESİ 

Gençlere çok okumaları tavsiyesinde bulunan Ortaylı, ‘’Kendiniz geliştirmek için okumaktan başka çareniz yok. Kocaeli’deki milyonlarca gence tavsiyem çok okumalarıdır’’ dedi.

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.