enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:06 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
00:01 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:44 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:34 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:03 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:29 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:59 KGK: Basın özgürlüğü; sorumsuzluk, ahlaki çöküş ve kamuoyunu yanıltma özgürlüğü değildir
00:51 Mahkeme Afşin-Elbistan’daki Termik Santralın Emisyon Verilerinin Açıklanmasını Hükmetti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

ABD seçim bülteni

ABD seçim bülteni
31.08.2024
A+
A-

10Haber’in ABD seçim bülteni, siz meraklıları için devam ediyor. Bugün de ağırlıklı olarak Cumhuriyetçilerin adayı ve eski ABD Başkanı Donald Trump’tan söz edeceğiz. Çünkü, “Kripto Başkan” konuşulmak için elinden geleni yapıyor. E, bize de konuşmak düşüyor.

☕ Bu bültene bir kahve yakışır.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Editörler

Berrak GÜNGÖR, Editör

Mahkeme salonlarında geçirdiği onca mesai ve bunun bir sonucu olarak ciddi maddi kayıplar yaşayan Trump, yine dijital kart satışına başlıyor. Geçtiğimiz yıllarda Trump’ın çeşitli süper kahraman kostümleriyle resmedildiği kartlar, bu kez farklı bir temayla karşımızda oluyor.

“Önce Amerika” koleksiyonu olarak adlandırılan kartlarda Trump’ın dans ederken, elinde bitcoin tutarken ve daha pek çok yeni görüntüsü yer alıyor.

Kartları sattırmanın yolu, kartlardan daha garip…

Bu dijital kartların tanesi 99 dolar. Ve eski başkana destek verenler bu kartlardan 15 ya da daha fazlasını alırsa “tarihi bir hediye” de alacaklar. “Tarihi” yorumu Trump’a ait, aman yanlış anlamayın ????

Şöyle ki tanesi 99 dolardan 15 dijital kart alana bir fiziki kart gönderilecek ve bu fiziki kartta Biden ile yaptığı TV tartışmasında giydiği takım elbisenin bir parçası bulunacak.

Yani Trump yine bir kıyafetini kesip, imzalayıp satacak.

Trump’ın bunu pazarlama biçimi ise insanda ufak bir tebessüm yaratıyor.

Şöyle diyor:

???? “İnsanlar buna nakavt kıyafeti diyor. Nakavt kıyafetimi keseceğiz ve siz de ondan bir parça alacaksınız. Beş tanesini imzalayacağız, gerçek bir koleksiyon parçası, bu ailenize, çocuklarınıza, torunlarınıza bırakabileceğiniz bir şey.”


Kartlardan almaya hak kazanamayanlar üzülmesin diye B planı da var Trump’ın.

Şöyle özetleyelim:

“Nakavt kıyafetine” paranız yetti ama şansınız sizinle olmadı mı? Üzülmeyin, çünkü daha fazla para verip kendisini Golf Kulübünde görebilirsiniz!

Trump, 7 bin 425 dolar karşılığında 75 dijital kart satın alan destekçileriyle Florida Jupiter’deki Trump National Golf Club’da bir gala yemeğine katılacağını da söyledi.


Kamala’dan ilk büyük röportaj

Biraz da Demokratlara bakalım. Kamala Harris ve yardımcı adayı Tim Walz Eylül ayındaki Trump münazarası öncesinde tabiri caizse “hazırlık maçına” çıktı. İki isim, 29 Ağustos’ta ABD saatiyle akşam 9’da CNN ekranlarında oldular. Hem birlikte ilk kez röportaj verdiler hem de Harris, Biden’ın çekilmesinden bu yana ilk kez bir yayında uzun uzun kampanyasını anlattı.

Burada gösterdiği performans herkeste 10 Eylül için bir fikir de yarattı. 10 Eylül’de ABC ekranlarında Trump ile kozlarını paylaşacak olan Harris’in bir takım “endişeleri olduğu” iddia ediliyor. Zaten bu da bültenimizin “mikrofon savaşları” kısmında değindiğimiz konulardan biriydi.

Bu arada…

???? Trump’a suikast düzenleyen Crooks’un silahlarının fotoğrafları yayınlandı. FBI tarafından servis edilen fotoğrafları ve daha fazlasını görmek isteyenleri, ABD Seçim Günlüğü haberimize bekleriz.

Görüşmek üzere!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.