enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Devler Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray bugün Union SG’yi ağırlayacak…
00:47 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu dün İmralı’ya gitti
00:41 15 bin öğretmen daha eğitim ordusuna katıldı
00:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı miraslarını titizlikle korumaktadır
00:39 MSB: C-130 askeri kargo uçağın enkazı Kayseri’de incelenecek
00:33 Kılıçdaroğlu’ndan ültimatom!…
00:29 81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti
00:28 Kadın Olmazsa Su Adaleti Olmaz
00:22 KIZILELMA’nın vurucu gücü yapay zekası olacak
00:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nükleer güç santrali kurulması konusunda Güney Kore ile görüşmelerimiz sürüyor
00:08 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung’un huzurunda iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı.
00:08 Ayasofya’nın restorasyonunda “zeminin tahrip edildiği” iddialarına yalanlama
11:39 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
04:46 Makine İhracatı, Almanya, ABD ve İtalya en fazla ihracat yapılan ülkeler…
00:39 Analist Hazel Çağan Elbir: Avrupa Birliği’nin Türkiye 2025 raporu…
00:35 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 5’inci Ulusal Eylem Planı, 25 Kasım’da açıklanacak
00:34 Orta Asya’nın yükselen stratejik önemi ve Türkiye
00:32 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet UÇUM, “Tek devlet ve tek millet politikası Türkiye gerçeği”
00:23 KVKK’nın çevrim içi alışverişlerde dolandırıcılık mağduru olmamaları için vatandaşlar uyarıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti

81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti
25.11.2025
A+
A-

* 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve 81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakan Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, “Eğitimde çizdiğiniz ufuk bugün de bizlere yol göstermektedir” dedi.

* İşte detayı!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

ANKARA, 25 KASIM 2025 – Tekin başkanlığındaki Bakanlık bürokratları ile öğretmenlerden oluşan heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi.

81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir'i ziyaret etti

Bakan Tekin’in mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Beraberindeki bürokratlar ve öğretmenlerle Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren Tekin, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir'i ziyaret etti

“Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için çalışıyoruz”

Milli Eğitim Bakanı Tekin, deftere şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul edişinizin 97. yıl dönümünde öğretmenlerimizi temsilen manevi huzurunuzda bulunmanın şerefini ve mesuliyetini taşımaktayım. İlk Maarif Kongresi’nde ortaya koyduğunuz milli irfan ve milli müdafaa anlayışı bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır. Eğitimde çizdiğiniz ufuk, bugün de bizlere yol göstermekte, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ilim, irfan ve hikmetle donanmış nesiller yetiştirme idealimizi güçlendirmektedir. Öğretmenlerimizin mesleki itibarını yükseltmek, haklarını geliştirmek ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Her çocuğumuzun nitelikli eğitime erişmesi, bu milletin ortak geleceğine olan bağlılığımızın gereğidir. Öğretmenlerimizin başarısının Cumhuriyetimizin başarısı olacağı ön kabulüyle barış, adalet ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye için durmadan yürümeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin ideallerini yaşatma kararlılığımız bakidir. Ruhunuz şad olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.