enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:19 Dünyanın lanetlediği katil soykırımcı İsrail, Gazze’de operasyonları genişletiyor: Siviller için güneye geçiş hazırlığı
17:57 Trump-Zelenskiy görüşmesinden hemen önce düzenlenen Rus saldırılarında en az 7 kişi öldü
17:47 Avrupalı liderlerden Washington zirvesi öncesi Ukrayna ile birlik vurgusu
10:57 “İBB borsası” iddialarına adı karışan avukat Mücahit Birinci, AK Parti üyeliğinden istifa etti.
10:38 Kamu çalışanlarının ülke genelinde yaptığı bir günlük iş bırakma eylemi, İZBAN seferlerini de etkiledi…
08:52 Şok şok şok. Denk’te Büyük Deprem: Yönetim Kurulu istifa etti, kaptanlık Kuzu’da
07:53 Eğitime yönelik sigortalara ilgi artıyor
07:52 ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krizle ilgili Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu
07:50 İngiliz The Telegraph gazetesi: Putin ve Trump’ın Teklifi Kiev İçin ‘Korkunç’ Ama Tek Seçenek
07:40 Son dönemlerde elektronik imza sahteciliği ile tapularda dolandırıcılık vakaları hızla artıyor!
07:38 Gazeteci Özlem BAY’ın Özel “Haber Ajandası”: İstanbul’un ‘Yeşil Soylulaştırma’ Gerçeği
07:31 Dünyanın en ünlü piyano virtüözü MAKSIM, Dünya Turnesi’nin duraklarından biri olan İstanbul’a geliyor!”
07:28 Aon, 2025 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
07:22 Nobel ödüllü 23 ekonomi profesöründen, İsrail hükümetine Gazze konusunda çağrı yapan bir mektup kaleme aldı.
07:21 Zengezur Koridoru’ndan Trump Rotası’na Güney Kafkasya’da Barış!
07:15 Türkiye’de kardiyovasküler hastalıklara bağlı ölümler Avrupa ortalamasının üzerinde
07:14 Zelenski, Putin-Trump Mutabakatını Reddetti: “Önce Ateşkes, Sonra Müzakere “
07:12 Kentsel dönüşüm projelerinde güvenlik ve tasarruf için doğru pompa seçimi şart
07:09 TCMB Başkanı Fatih Karahan, 2025’in üçüncü enflasyon raporunu paylaştı
07:01 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini firmanın Lalahan tesislerinde ağırladı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT yeni projeleriyle üçüncü yılında

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT yeni projeleriyle üçüncü yılında
03.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İzmir’de güçlü, profesyonel bir kadroya sahip olan ve her geçen gün sanat camiasında kendinden söz ettiren İzmir Tiyatro Atölyesi- İZTİYAT, yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Mustafa Kemal Atatürk(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, B. Burak Özhan ve Veysel Sami Berikan (www.veyselberikan.com) tarafından kuruldu.

İzmir Tiyatro Atölyesi-İZTİYAT‘ın amacı, kurulduğu günden bugüne kadar en büyük amacı, İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT‘la tiyatro tekniklerinden faydalanılarak tasarlanan çeşitli atölyeleri ile bireylere veya kurumlara, kendi potansiyellerini keşfetme yolculuklarında katkı sağlamak ve yanısıra çeşitli sahne etkinliklerini gerçekleştirmek.

2019 yılının 27 Mart’ında (Dünya Tiyatro Günü)  varlığını duyurmaya başlayan İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT,   aynı yılın 1 Ekim’inde ise, İzmir SwissOtel Büyük Efes’te sezon açılışını yaptı.

İzmir Tiyatro Atölyesi İZTİYAT, Hanka Techna İnovasyon ARGE Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin inovasyon alanındaki çalışmalarının bir markası olarak hayata geçirildi. (Hanka Techna İnovasyon ARGE Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi – HANKA Techna, yurtdışı ve yurtiçinde yatırım ve araştırma geliştirme, inovasyon projelerini geliştirme ile AR-GE inovasyon konularında tanımladığı faaliyet alanlarında çalışmakta. Kurucuları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden  Doç . Dr. B. Burak Özhan ve Dr. M.M. Fatih Karahan. HANKA Techna şirket ofisi,  Manisa Teknokent’te yer almaktadır.)

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, bugün faaliyetlerini 8 farklı alanda yürütüyor:

*İZTİYAT Kurumsal: Kurumların talepleri ile tasarlanan atölyeler, etkinlik

*İZTİYAT Bireysel: Bireysel katılımlara yönelik tasarlanan atölyeler

*İZTİYAT Sosyal Vefa: Sosyal sorumluluk projeleri

*İZTİYAT Usta Vefa: Ustalarımızı anmak amacıyla gerçekleştirlen projeler

*İZTİYAT Prodüksiyon Tiyatrosu: Çocuklara ve erişkinlere yönelik tiyatro oyunları sergilenmesi

*İZTİYAT Dijital: Faaliyetlerin yüzyüze olmasının yanısıra dijital platformlarda da gerçekleştirilmesi

*İZTİYAT Çocuk: Çocuklara yönelik farklı etkinlikler yapılması

*İZTİYAT Özel Tasarım: Gelen talepler doğrultusunda özel atölyelerin tasarlanması

Ekim’de üçüncü yılına giren İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, bu süre içinde genel katılıma açık çeşitli atölyelerin yanı sıra, farklı kurumlara özel tasarlanmış projeleri de hayata geçirdi.

Sözkonusu kurumlar: GÜLBA A.Ş., Türk Tuborg, Swissotel Büyük Efes İzmir. Pandemi süreci ile birlikte, çevrimiçi atölyeler de düzenleyen İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT, yeni sezon ile birlikte özel bir mekanda etkinliklerini düzenlemeye başlayacak.

Küçükyalı’daki bu eski ve farklı yapıda, CEM Yayınevi ile de komşuluk yapacak olan kurumun en son projesi ise, ‘Sunum Sahnesini Yönetmek‘ adlı, Türkiye’de ilk defa tasarlanan ‘Sunum ve Hitabet Eğitimi‘ni tiyatro teknikleriyle geliştirmeyi hedefleyen bir proje.

Projeye ilişkin ayrıntılı bilgi için, www.sunumsahnesiniyonetmek.com adlı web sitesinden temin edilebilir.

 www.iztiyat.com 

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Ekim 2021]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.