enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 AB-Hindistan Ticari Anlaşması ve Türkiye’nin Gümrük Birliği Çıkmazı
00:56 Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi; Kocaeli’nin tarihine ışık tutacak
00:51 8 ülkeden katil, soykırımcı, soyu ispatlanmamış İsrail’e sert tepki: Uluslararası hukuka aykırı
00:43 İtalya, Trump’ın ‘Barış Kurulu’ toplantısına gözlemci olarak katılacak
00:41 Türkiye’de mutlu olduğunu beyan edenlerin oranı yüzde 53,3’e yükseldi.
00:36 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz,”Türkiye, son 23 yılda alt orta gelirden üst orta gelire yükseldi ve kalıcı hale geldi”.
00:33 Dorinsight’tan Zam Dönemine Özel Araştırma: Türkiye’de çalışanların zam algısı değişiyor: Maaş artışı artık motivasyon değil, dayanma eşiği
00:26 Cevdet Yılmaz, Suriye’de son dönemde yaşanan gelişmeler, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini olumlu etkilendirdi…
00:26 Kocaeli Ticaret Odası’ndan Bakan Bolat’a kapsamlı bir dosya
00:17 Bursa Nilüfer Belediyespor, Çekya Deplasmanından Avantajla Döndü
00:16 Anne Bebek Fuarından, Örnek Sürdürülebilirlik Uygulaması
00:14 Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren iki madenci için taziye mesajları
00:11 Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) 2025’e ilişkin Faaliyet Raporu yayımlandı…
00:06 Camilerde ilk teravih coşkusu bugün…
00:06 Türkiye’nin çehresini değiştirecek sanayi hamlesi
00:05 İstanbul, Kadıköy, Karaman ve Rotterdam’dan sonra şimdi de Amsterdam’a ‘Göç Anıtı’…
00:01 Kocaeli’n Kartepe Kent Meydanı Camii ilk teravihle açılıyor
11:34 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
07:57 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
06:44 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bu ne şimdi?

Bu ne şimdi?
25.03.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AKŞAM Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, “HDP yaptı, öncülüğü ve organizasyonu. Sözde Nevruz Bayramı‘nı kutlayacaklardı. Baharı karşılayacak, güzellikler dileyecekler, bu arada biraz da eğlenip hoş vakit geçireceklerdi.

Ne oldu?

Yıllardır yaşadıklarımız, sürekli olanlar oldu! Nevruz kutlaması, tam bir örgüt propagandasına dönüştü. HDP organize etti, ama PKK boy gösterdi. Kimse de yadırgamadı. Çünkü, o kutlamalara katılan ya da izleyen herkes biliyor ki, HDPPKK demek! Yok aralarında bir fark. PKK, benim askerim, polisim, korucum ve masum insanlarımı vuruyor. HDP de bu eylemleri rahat yapabilmesi için PKK‘ya eleman ve para temin ediyor.

Diyarbakır anneleri 65 gündür evlat nöbetinde - Son Dakika Haberleri

Bunlar belki eskiden tartışılabilir, “Yok canım, o kadar da değil” denilebilirdi. Ama Diyarbakır Annelerinin uzun süredir yürüttüğü “evlat direnişi” ile öylesine aşikâr oldu ki, tersini söylemek mümkün değil.

Örgütten kaçıp kurtulan onlarca militanın yargı makamlarına verdikleri ifadeler var. Aralarında 9-10 yaşındaki çocukların da bulunduğu bahtsız insanlar kaçırılıp, “düşman” dedikleri Türk Askeri ile çatışmak için yetiştiriliyor. Sır değil artık bütün bunlar” diyor.

Emin Pazarcı: Bu millete doğru bir şekilde Atatürk'ü öğretmeliyizYazarı Emin Pazarcı, bu çirkin çarkı HDP‘lilerin çalıştırdığınnın altını çiziyor ve İddianamelerde ayrıntıları ile hepsinin belgeli ve ispatlı olarak yer aldığını ifade ediyor.

“Hakkari‘deki Nevruz Kutlamalarında, neler yapıldığını hep birlikte ve bir defa daha gördük…” diyen Emin Pazarcı,  Terör Örgütü‘nün elebaşı, binlerce insanın ve bebeklerin katili Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldığını, Öcalan’ın posterlerinin açıldığını, Meydanda PKK terör örgütünün sembollerinin taşındığını ve Terör örgütünü simgeleyen paçavraların sergilendiğinin altını çiziyor.

Diyarbakır'da Nevruz kutlandı - Son dakika haberleri

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar

Emin Pazarcı, HDP’nin de bütün bunlara en üst düzeyde alkış tuttuğunu, HDP yöneticilerinin ağızları kulaklarında olduğunu hatırlatıyor ve Yasadışı eylemlerden dolayı 81 kişi hakkında işlem başlatıldığını ve bunların arasında HDP Eş Başkanı Mithat Sancar’ın da bulunduğunu aktarıyor.

Kirli HDP-PKK bağlantısını açıkladı!

“Demek ki neymiş? HDP=PKK söylemi yerinde ve doğruymuş. Haklarında kapatma davası açılan bir dönemde bile çekinmeden bunları yapabiliyorlar. Adeta Türk yargısına meydan okuyorlar!” diye dikkat çeken Emin Pazarcı, “HDP‘illeri atalım bir köşeye hiç tartışma konusu yapmayalım. Kandil‘den talimat alan bu yapının meşrebi zaten belli! PKK terör örgütüne katil yetiştirmek üzere insan taşıyan bir yapıyı ciddiye almak doğru değil. Sözüm, “Siyasi parti kapatmalara karşıyım” diyenlere…” şeklinde ifade ediyor.

Emin Pazarcı: Bu millete doğru bir şekilde Atatürk'ü öğretmeliyizAKŞAM Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, yazısını şöyle noktalıyor:

“Ne partisi? Ortada siyasi parti mi var? Siyasi partilerin kapatılmasına herkes karşı. HDP siyasi parti değil. İnsanlık dışı terör yapılanmasına destek veren değişik bir organizasyon.

İçinde, bombalı terör eylemlerinin ardından parçalanan insanlar için “Savaşta olur böyle şeyler” değerlendirmesi yapanların bulunduğu bir yapı.

HDP için bir değerlendirme yapmak için Hakkari‘deki son nevruz kutlamalarına bakmak bile yeterli. HDP‘ye “siyasi parti” demek, siyasete hakaret. Özgürlükler ve demokrasi gibi kavramları HDP gibi bir yapı ile birlikte anmak, o değerleri aşağılayıp kirletmek. HDP ve daha önceki benzerleri keşke gerçek anlamda bir siyasi parti olabilselerdi. Biz millet olarak pek çok acıyı çekmezdik o durumda. Mesela bugün içi yanan Diyarbakır Anneleri olmazdı gündemimizde. Yıllarca gözyaşı dökmez, bugün mutluluk öyküleri anlatıyor olurduk birbirimize”.

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri

[TÜHA Haber Ajansı, 25 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.