enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:12 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:52 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:48 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:40 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:38 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:31 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:28 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:13 Kafkasya dağlarında açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:02 Kocaeli’den Haberler…
00:08 TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşan ve uygulanacak Trafik cezaları…
00:07 Ayşegül Aldinç, D&R’da hayranlarıyla buluşacak
00:06 Avrupa Haberleri: Fransa Silahlı Kuvvetler Bakanı: ‘Ruslar gerçekten barış istiyor mu?’
00:05 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Akın Gürlek’i “doğramakla” tehdit etmişti! Küfürbaz Özgür’e yakışan ziyaret
00:04 ABD’nin Orta Doğu’daki Askerî Gücü
00:03 Avrupa Haberler: AP Başkanı Metsola: ‘İki vitesli Avrupa’, birlik için bir yol olabilir
00:03 Avrupa Haberleri: ‘NATO 3.0’: ABD ve Avrupa’dan gücün yeniden dengelenmesi mesajı
00:02 Nar tanelerini ayırırken ezilmesin ve mutfak kırmızıya boyanmasın!
00:02 Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov Erakçi’yi tebrik etti
00:01 Avrupa Haberleri: Avrupa enerjisinde yeni oyuncular: Yunanistan’ın Dedeağaç stratejisi
15:25 Münih Güvenlik Konferansı başlıyor: Batı ittifakı sınavda
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bir yıl kaybetmeyin, ek yerleştirme hakkını kullanın

Bir yıl kaybetmeyin, ek yerleştirme hakkını kullanın
20.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Üniversiteli olma şansı bitmedi. 2020 YKS merkezi yerleştirmede tercih yapmayan ya da tercih yaptığı halde herhangi bir bölüme yerleşemeyen öğrenciler 17-23 Eylül tarihleri arasında ek tercih haklarını kullanabilecek.

Beykoz Üniversitesi'nde 'Ek Tercih Günleri' başladı(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın yetkililerden edindiği bilgiye göre, Beykoz Üniversitesi Ek Tercih Günleri de 23 Eylül 2020 Çarşamba gününe kadar üniversitenin Kavacık Yerleşkesi’nde devam edecek.

2020-2021 Akademik Yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme dönemi 17 Eylül 2020 Perşembe günü başladı.

Tercih yapmayan ya da tercih yaptığı halde istediği bölüme yerleşemeyen üniversite adayları, ek yerleştirme haklarını 23 Eylül tarihine kadar kullanabilecek. 2020 YKS Yerleştirme Sonuçları Raporu’na göre, yükseköğretim kurumlarındaki toplam kontenjan sayısı 838 bin 221 iken yerleşen aday sayısı ise 781 bin 165 oldu.

Böylece yükseköğretim kurumlarındaki kontenjanların 57 bin 56’sı boş kaldı. Bu yıl ek yerleştirmede yükseköğretim kurumlarındaki 57 bin 56 kontenjanın 26 bin 669’unu lisans bölümleri oluşturuyorken,30 bin 387’si de önlisans bölümlerini kapsıyor.

Beykoz Üniversitesi Ek Tercih Günleri

Beykoz Üniversitesi Ek Tercih Günleri 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında üniversitenin Kavacık Yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Adaylar hafta sonu dahil her gün 09:00-17:00 saatleri arasında üniversite, programlar, burslar ve tercihleri hakkında tercih danışmanlarından bilgi alabilecekler.

Beykoz Üniversitesi'nde 'Ek Tercih Günleri' başlıyor » Beykoz Olay Beykoz Olay Gazetesi“Ek tercih haklarınızı kullanın”

Konu ile ilgili açıklama yapan Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, öğrencilerin bir yıl kaybetmek yerine 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek ek yerleştirme haklarını kullanabileceklerini söyleyerek, “Bu süreçte hem ailelerin hem de öğrencilerimizin yanındayız. Covid-19 salgını devam ederken gençlerin eğitimlerini sekteye uğratmadan devam ettirmeleri, onların gelecek planları açısından da en büyük motivasyon kaynaklarından. Bu sebeple ek yerleştirme olanağını kullanmalılar. Öğrenciler, uzmanlardan destek alarak doğru bir ek tercih ile yükseköğretimde istedikleri bir programa yerleşebilirler” dedi.

Ek yerleştirmede hem burslu hem de %50 indirimli kontenjanlara öğrenci alacak olan Beykoz Üniversitesi’ni tercih edecek öğrenciler yüzde 50 indirimli programları ilk 5 tercihlerine yazmaları ve yerleşmeleri halinde yüzde 25 tercih bursundan da faydalanabilecek.

İstanbul Kavacık’ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi’nin temeli, 2008’de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı.

Rektörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Durman’ın yaptığı Beykoz Üniversitesi’nde; ‘İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’, ‘Sosyal Bilimler Fakültesi’, ‘Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ olmak üzere dört fakülte, ‘Yabancı Diller Yüksekokulu’, ‘Sivil Havacılık Yüksekokulu’ olmak üzere iki yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu olmak üzere iki meslek yüksekokulu ve yüksek lisans ve doktora programlarının sunulduğu bir Lisansüstü Programlar Enstitüsü yer almaktadır.

HABER : Eda SAĞLAM & İstanbul

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.