enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
07:30 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
07:24 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
07:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
07:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
07:09 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
07:03 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
07:33 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
07:25 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CNN Türk’te canlı yayınlanan “Hafta Sonu” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı,
00:50 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:21 Süper Lig’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025’teki final maçı dolayısıyla saat 19.00’a alındı.
22:04 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
21:51 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
21:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
19:43 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
09:50 Dünyanın en büyük Türk Pazarı’nı Hollanda’da kurarak tarihe geçen Bart Van Kampen hayata veda etti…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

A Milli Futbol Takımı’nın, (ABD) ve Meksika ile 7 ve 11 Haziran’da oynayacağı özel maçların hakemleri belli oldu…

A Milli Futbol Takımı’nın, (ABD) ve Meksika ile 7 ve 11 Haziran’da oynayacağı özel maçların hakemleri belli oldu…
04.06.2025
A+
A-

* A Milli Futbol Takımı’nın, 2026 Dünya Kupası’nın ev sahipleri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Meksika ile 7 ve 11 Haziran’da oynayacağı özel maçların hakemleri açıklandı.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL, 04 HAZİRAN 2025 – Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 7 Haziran Cumartesi günü, East Hartford kentindeki Pratt & Whitney Stadyumu’nda oynanacak ve Türkiye saati ile 22.40’ta başlayacak ABD maçını, Panama Futbol Federasyonundan Fernando Moron yönetecek.

Moron’un yardımcılıklarını vatandaşları Andres Vargas ve Alejandro Camarena yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Dominik Cumhuriyeti’nden Randy Encarnacion olacak.

Millilerin, Kenan Stadyumu’nda Meksika ile 11 Haziran Çarşamba günü, Türkiye saati ile sabaha karşı 04.00’te karşı karşıya geleceği müsabakayı ise St. Vincent ve Grenadinler Futbol Federasyonundan Moeth Gaymes yönetecek.

Gaymes’in yardımcılıklarını vatandaşı Denroy Barker ile ABD Futbol Federasyonu’ndan Ryan Graves yapacak. Karşılaşmada Brayan Cruz, dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.