enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:20 Hacca gitmeyi kolaylaştıracak, ticaretin artmasını sağlayacaktı
13:33 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency, Kerkük katliamını kınadı…
10:37 SPD Mukayeseli Analiz Raporu Hazırladı : Havza su tahsis planlarında birim su tüketiminin ürettiği ekonomik değerler çok farklı.
09:18 Körfez Puanla Tanıştı…
07:52 Sürekli dışarıdan yemek yemek hastalıklara davetiye çıkarıyor!
07:37 Türkiye’nin ilk sinema okulu olarak kurulan MSGSÜ Prof. Sami Şekeroğlu Sinema-TV Merkezi, bugün usulsüz bir yıkım tehdidi altında
07:32 Avrupa’nın güvenlik kaygılarına Türk çözümleri
07:23 Okula uyum sürecinde ailelerin dikkat etmesi gerekenler
07:05 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Kıvırcık oldu
14:11 Hollanda’dan Mektup Var!: Lahey, Zafer Bayramı kutlamamıza kucak açtı!
07:54 İlk Türk roketatarı Devrim otomobillerini yapan fabrikada keşfedildi!
07:20 Kadem Çolak, CHP’nin siyasi kimliğinde yaşanan yön kaymasını çarpıcı bir dille analiz ediyor.
07:02 Analist Seval TOMAK BAL, “İsrail’de İktidar ve Muhalefetin Sesi” -II-
08:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay Zirvesi’ne katılacak
07:57 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Siyasi Partiler Kanunu’nun “oylamaya hile karıştırılması” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle istemiyle iddianame hazırladı.
07:37 İletişim Başkanı Duran, “Türkiye, savunma sanayisinde köklerinden aldığı ilhamla ufuklara yürüyen büyük bir başarı hikayesi yazıyor” …
07:14 Dosta Güven, Düşmana Korku: Gök Vatan’ın Zırhı Çelik Kubbe
07:06 İsrail protestoları hükümeti düşürecek mi?
22:27 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Bu ayda asil milletimiz, destansı mücadelelerle tarihe damga vurmuştur”
22:10 Emine Erdoğan, Pakistan’da yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği sel felaketine ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bulundu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Halk plajları Tatilcilerin uğrak yeri oldu

Halk plajları Tatilcilerin uğrak yeri oldu
19.06.2024
A+
A-

* Tatil sezonunun en yoğun zamanlarından biri olan Kurban Bayramı, sahillerde hareketliliği artırdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Denizler Halkındır” Projesi kapsamında, vatandaşların sahillerden serbestçe yararlanmasını, kıyıya ulaşımını engelleyen işgaller ve kaçak yapılaşmalara yönelik denetimleri bayram tatili boyunca sahillere olumlu yansıdı.

* Kıyılarda yürütülen denetimlerin etkisiyle, vatandaşlar rahatça denize girerken; halk plajları da tatilcilerin uğrak yeri oldu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Halk plajlarında keyifle tatillerini yapan vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi. Bir vatandaş, “‘Denizler Halkındır’ dediler. Sahillerde denetimlerin olmasından ve kaçak işletmelerin de önüne geçilmesinden dolayı memnunuz. Takdir edilesi bir durum, çok mutluyuz.” dedi.

Kurban Bayramı’nın keyfini halk plajlarında çıkaran vatandaşlara seslenen Bakan Özhaseki, “Halk plajlarıyla vatandaşlarımız hem günübirlik ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyor hem de temiz işletmelerle keyifli bir tatil geçiriyor. Bayram tatili boyunca vatandaşlarımızdan istirhamım sahillerimizde çevre kirliliğine sebebiyet vermeyelim. Bayramın huzurlu atmosferini çevremizi kirleterek bozmayalım.” dedi.

Tatil sezonunun en yoğun zamanlarından biri olan Kurban Bayramı, sahillerde hareketliliği artırdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Denizler Halkındır” Projesi kapsamında, vatandaşların sahillerden serbestçe yararlanmasını, kıyıya ulaşımını engelleyen işgaller ve kaçak yapılaşmalara yönelik denetimleri bayram tatili boyunca sahillere olumlu yansıdı. Kıyılarda yürütülen denetimlerin etkisiyle, vatandaşlar rahatça denize girerken; halk plajları da tatilcilerin uğrak yeri oldu.

KURBAN BAYRAMINDA HALK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

“TÜM SAHİLLERİMİZİ ADIM ADIM GÖZDEN GEÇİRİYORUZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kıyılara ulaşımı engelleyen işgaller ve kaçak yapılaşmadan dolayı vatandaşların mustarip olduğunu belirterek, “Biz de ‘Milletimizin isteği, bizim başımızın gözümüzün üzerinde’ dedik. Gelen şikayetler üzerine derhal harekete geçtik ve ekiplerimizle beraber çalışmalara başladık. Tüm sahillerimizi adım adım gözden geçiriyor, vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen kaçak yapıları ve işgalleri hızlıca tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın denize erişimini engelleyen tüm unsurları kaldıracağız.” diye konuştu.

KURBAN BAYRAMINDA HALK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

“VALİLİKLERİMİZ DE BU MESELEYİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR”

Artvin’den Hatay’a kadar tüm sahilleri adım adım gözden geçirdiklerini hatırlatan Bakan Özhaseki, “Hedefimiz, sahillerimizi kaçak yapılardan arındırmak, bayramda olduğu gibi yaz tatili boyunca da turistik hareketliliğinin yasal çizgide devam etmesini sağlamak. Biz, İl Müdürlüklerimiz nezdinde kıyılarımızı gözetim altına alırken; valiliklerimiz de bu hassas meseleyi yakından takip etmeye devam ediyor.” dedi.

KURBAN BAYRAMINDA HALK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

“ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SEBEBİYET VERMEYELİM”

Kurban Bayramı’nın keyfini halk plajlarında çıkaran vatandaşlara seslenen Bakan Özhaseki, “Halk plajlarıyla vatandaşlarımız hem günübirlik ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyor hem de temiz işletmelerle keyifli bir tatil geçiriyor. Bayram tatili boyunca vatandaşlarımızdan istirhamım sahillerimizde çevre kirliliğine sebebiyet vermeyelim. Bayramın huzurlu atmosferini çevremizi kirleterek bozmayalım.” dedi.

KURBAN BAYRAMINDA HALK PLAJLARI DOLDU TAŞTI

VATANDAŞLAR “DENİZLER HALKINDIR” PROJESİNDEN MEMNUN

Ailelerin en çok tercih ettiği halk plajlarında keyifle tatillerini yapan vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken; bir vatandaş, “‘Denizler Halkındır’ dediler. Sahillerde denetimlerin olmasından ve kaçak işletmelerin de önüne geçilmesinden dolayı memnunuz. Takdir edilesi bir durum, çok mutluyuz.” dedi. Bir diğer vatandaş ise “Yerel halk olarak böyle yerlerin sürekli denetlenmesi ve çöplerin temizlenmesi bizim için çok iyi. Yerel halk olarak çok mutluyuz.” diye konuştu.  Birçok vatandaş ise sahilin doğa ile iç içe olduğunu, ailecek bu bölgeyi tercih ettiklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.