enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ile protokol yenilendi

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ile protokol yenilendi
03.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi arasındaki üye indirim protokolü yenilendi.

FTSO ile KTO Karatay Üniversitesi arasında imzalanan protokolü uyarınca, FTSO üyelerine, birinci derece yakınlarına ve eşlerine, 2020-2021 akademik yılında da Karatay Üniversitesi’nde lisans veya ön lisans programları için %15 oranında indirim içeren ahilik bursu ile 8 eşit taksitte ödeme imkânı sağlanacak.

Lisans ve ön lisans programlarına 2020-2021 akademik yılı için kayıt hakkı elde eden FTSO üyeleri, birinci derece yakınları ve eşleri ahilik bursundan, FTSO’ya kayıtlı olduğuna dair güncel tarihli belge getirmesi halinde yararlanabilecek. FTSO ile KTO Karatay Üniversitesi arasında 13 Temmuz 2020 tarihinde yenilenen protokole göre, söz konusu yetki belgesinin her akademik yılbaşında yenilenmesi gerekiyor.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, eğitime ilişkin üye indirim protokollerine özel önem verdiklerini belirterek, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ile yenilenen protokolün FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları için hayırlı olmasını diledi.

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Ağustos 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.