enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
21:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
21:36 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
17:56 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
17:29 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:35 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:22 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bayraktar TB3 2024’te gemide olacak

Bayraktar TB3 2024’te gemide olacak
30.10.2023
A+
A-

* Donanma tarihinin en büyük geçit töreni öncesi Türkiye’nin ilk milli fırkateyni TCG Anadolu’da tören düzenlendi.

* Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, büyük bir heyecanla beklenen Bayraktar TB3 ve Kızılelma için tarih verdi.

* TB3 2024’te, Kızılelma da 2024’te seri üretime girip 2025’te gemide olacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Donanma tarihinin en büyük geçidi öncesi TCG Anadolu’da ayrı bir tören düzenlendi.

Üst düzey askerler ile gemi personelinin katıldığı törende Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in mesajı okundu.

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin uçak gemisine SİHA’yı kondurabilmeyi başarabilen bir ülke olduğunu hatırlattı.

TCG Anadolu’daki törende Genel Maksat Helikopterler, Bayraktar TB3 ve Kızılelma da tüm ihtişamıyla hazır bulundu.

Resim“Kızılelma da 2024’te seri üretime girip 2025’te gemide olacak”

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına yepyeni teknoloji hamleleriyle girildiğini söyledi. Bayraktar TB3 ve Kızılelma için tarih verdi.

2024 yılında inşallah biz Bayraktar TB3’ü gemide görev yapabilir hale gemi denemelerine başlamayı hedefliyoruz. 2025 yılında da teknolojik gelişim düzeyinden iyice emin olduktan sonra da 2025’te gemide denemelere başlamayı hedefliyoruz. 2024’te Kızılelma seri üretime girecek. 2025’te de inşallah gemi denemelerine başlamayı hedefliyoruz.

“Nice 100 yıllara Türkiye”

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimize rahmet ve minnetle…Nice 100 yıllara Türkiye…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.