enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:34 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
00:32 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:31 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:26 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:19 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:19 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:19 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
00:19 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:09 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:09 Engelli bireylerin trafik sigortasından indirimli yararlanmalarına ilişkin yeni düzenleme 1 Şubat 2026’da yürürlüğe girecek.
00:08 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:06 Bakan Kacır: Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz
13:46 Kriz Beklentisine Mahkum Olmak
11:24 4. Ölüm Yılında, Şair, Yazar, Düşünür Sezai Karakoç
07:21 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Türkiye’nin dünya çapında bir turizm markası”
00:56 Sındırgı’da 22 bin 600 binada inceleme yapıldı…
00:53 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapmaktan son derece memnunum”
00:47 CSO Ada Ankara’dan bu hafta müzikseverlere unutulmaz konserler, çeşitli etkinlikler…
00:41 SPD Başkanı Yıldız: Kuraklık yerleşiyor. Su Yönetiminde radikal bir değişim şart.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Suriye’de Türk-Rus Ortak Devriyesine Bombalı Saldırı

Suriye’de Türk-Rus Ortak Devriyesine Bombalı Saldırı
14.07.2020
A+
A-

 

TÜHA HABER / Suriye’de Rus ve Türk askerleri tarafından gerçekleştirilen ortak devriyede, araçların geçişi sırasında bombalı bir saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 Rus askerinin yaralandığı, Türk ve Rus ordusuna ait zırhlı taşıyıcıların zarar gördüğü belirtildi. Saldırıya ilişkin açıklama Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı.

Açıklamada zırhlı askeri araçların geçişi sırasında patlatılan bomba nedeniyle bir Rus ve bir Türk askeri aracının zarar gördüğü belirtildi. Saldırı, İdlib bölgesindeki Ariha kasabasında yapıldı.

Türk ve Rus askerleri Suriye’de M4 karayolu üzerinde ortak devriye görevi sürdürüyor. Saldırının 20. ortak devriye görevi sırasında gerçekleştiği açıklandı.

Rus yetkililer, saldırı sonrası bölgedeki Rus askerleri ve ekipmanın Hmeymim Askeri Üssü’ne götürüldüğünü, yaralanan askerlerinin burada tedavi altına alındığını açıkladı.

Reuters Haber Ajansı’na bilgi veren ismi açıklanmayan iki Türk yetkili, saldırıda yaralanan Türk askeri olmadığını söyledi.

Sosyal medyada patlama anına ilişkin olduğu öne sürülen bir videoda iki zırhlı aracın geçişi sırasında güçlü bir patlama meydana geldiği görülüyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Temmuz 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.