enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zelenskiy: 2 günde İran yapımı 23 İHA düşürüldü

Zelenskiy: 2 günde İran yapımı 23 İHA düşürüldü
29.10.2022
A+
A-

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, iki gün içinde Rus güçlerin 30 insansız hava aracı saldırısı düzenlediğini belirtti. Bu İHA’lardan 23’ünün düşürüldüğünü söyledi. Zelenskiy açıklamayı, düşürülen bir insansız hava aracının yanında yaptı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın KİEV Temsilcisi ve Aktivist Daria KALENİUK‘un haberine göre, Rus güçler, son günlerde Ukrayna’nın enerji altyapısını insansız hava araçlarıyla hedef alıyor.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, son iki günde İran yapımı 23 insansız hava aracının düşürüldüğünü açıkladı.

Zelenskiy, Rusya’nın 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna topraklarına 8 bin hava saldırısında bulunduğunu, 4 bin 500 füze fırlattığını söyledi.

Zaman zaman elektrik kesintileri yaşanıyor

Düşürülen bir insansız hava aracının yanında açıklama yapan Zelenskiy, “Saldırılar bizi yıkamayacak, karanlıktan korkmuyoruz.” dedi.

Rusya’nın altyapıya yönelik saldırıları nedeniyle Ukrayna’nın bazı kentlerinde zaman zaman elektrik kesintileri yaşanıyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Ekim 2022]

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.