enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:56 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
07:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
07:49 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi…
07:38 Cumhuriyetin 102. Yılında: Şahi’den KAAN’a Uzanan YolFatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
07:22 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
07:17 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
07:00 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
00:26 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:14 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
07:56 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
07:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
07:24 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:56 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu…
00:45 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:31 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:17 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:12 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, “Yüce Türk Milletine, Zafer Partisi olarak teşekkür ediyoruz”

Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, “Yüce Türk Milletine, Zafer Partisi olarak teşekkür ediyoruz”
21.02.2023
A+
A-

Zafer Partisi Sözcüsü Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu partisinin haftalık basın toplantısında konuştu:

siyah kurdele deprem anlamı|TikTok Arama“Depremin ilk saatlerindeki üst düzey yöneticilerin ciddiyeti kavrayamamasından kaynaklanan söylentilerden bahsetmeyeceğim. Bugün size maalesef deprem bölgesinde ilk iki gün yaşanan sıkıntılardan ve güvenlik zafiyetinden bahsetmeyeceğim. Bugün size Kozmik Oda’ya girilmesine sebep olup, şu günlerde bile seçim tartışması açarak anayasayı hiçe sayan Bülent Arınç’tan bahsetmeyeceğim.

Bugün size imar affı ile kaçak yapılaşmanın yolunu açan zihniyetten bahsetmeyeceğim. Bugün size kaçmaya çalışan, yakalanan, tutuklanan müteahhitlerden bahsetmeyeceğim. Bugün size AFAD ve Kızılay koordinasyonsuzluğundan bahsetmeyeceğim. Bugün size depremzedeleri yerleştireceğim diye pandemi nedeni ile zaten ara verilmiş yüz yüze üniversite eğitimine yurtları boşaltarak tekrar ara verilmesinden bahsetmeyeceğim. Bugün size deprem bölgesinde yağmacılar ve enkaz fırsatçılarından bahsetmeyeceğim.

Bugün size depremi fırsat bilip yurdumun her yerinde kira ve konut satışları konusunda ve taşımacılıkta fahiş fiyatlar isteyen insanlardan bahsetmeyeceğim. Bugün size hala çoğu yerdeki çadır ihtiyaçlarından ya da çadır kentlerdeki alt yapı sorunlarından bahsetmeyeceğim. Bugün size devlet kurumlarının idarecilerinden yardım tiyatrosu şeklindeki şovlarından bahsetmeyeceğim. Bugün size, ‘Evlat edinilen depremzedelerle evlenilebilir’ diyen Diyanet’ten bahsetmeyeceğim. Bugün size bölgedeki haberleşme için gerekli desteği sağlayamayan GSM operatörlerinden bahsetmeyeceğim.

Ama bugün size; her türlü kutuplaşma ve kutuplaştırma çalışmalarına rağmen Türk, Kürt, Alevi, Sünni, sağcı, solcu, yaşlı, genç demeden maddi manevi yardıma koşan Türk milletinden bahsetmek istiyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet teşkilatına, can siperane görev yapan AFAD ve Kızılay çalışanı ve gönüllülerine, arama kurtarma çalışmalarına katılan sivil toplum kuruluşlarına, yabancı ekiplere, her türlü göçük riskine rağmen kendilerini tehlikeye atan madenci kardeşlerimize, depremzede olan ya da olmayan günlerce ‘giderlerse gitsinler’ denmesine rağmen can kurtarmaya çalışan doktorlarımıza, yine aynı şekilde günlerce yorulmadan güçlerinin son demine kadar çalışan hemşireler, ebeler, sağlık çalışanları, psikologlar ve eczacılarımıza, o yoğunlukta trafiği hiçe sayarak yaralıları ulaştırmak için tehlikeyi göze alan ambulans personeli ve paramediklerine, o illerin ve dışarıdan yardım için gelen belediye çalışanı ve itfaiye mensuplarına, fedakarca çalışan iş makinesi operatörleri ile hızlı bir şekilde bölgeye gelip günlerce bekleyip yardım malzemelerini indirmeye çalışan tır şoförleri ve nakliyecilere, kamusal ya da münferit olarak harçlığını yardım için gönderen çocuklarımıza, ailelerine, gönüllü olarak gelen pırıl pırıl Türk gençliğine ve her türlü afet, sıkıntı, tehdit, dış güçlerin oyunları karşısında birleşerek tek vücut halinde duran maddi ve manevi hiçbir yardımı esirgemeyen Yüce Türk Milletine, Zafer Partisi olarak teşekkür ediyoruz .

Haklarınızı helal edin.

Milletimizin başı sağ olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.