enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:29 Fransız sinema efsanesi Brigitte Bardot 91 yaşında hayatını kaybetti
08:42 İsrail, Yunanistan ve GKRY, yaptıkları üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiri…
00:55 Arabuluculuk 2026 yılı ücretleri belli oldu
00:51 İletişim Başkanı Duran, Hatay’daki Toplu Açılış Töreni’ne ilişkin paylaşımda bulundu…
00:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli şair Mehmet Akif Ersoy’u andı
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti, biz buradayız sizlerle beraberiz
00:33 Bilirkişilere ödenecek ücretler belli oldu
00:32 TBMM’ye ilerleyen günlerde fahiş site aidatlarıyla ilgili yasal düzenlemeye gidilecek…
00:29 Akif’in Mirası: Bir Milletin vicdanı…
00:26 “Dünya Azerbaycanlılarının Hemreylik Günü” Sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi
00:20 MHP Genel Başkanı Bahçeli Hatay’da, 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’nde konuştu…
00:15 Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerindeki iyileşme dezenflasyon sürecini destekleyecek
00:12 Gazze İçin Yeniden Yapılanma Vizyonu
00:06 Tebligat Kanunu’nda değişiklik TBMM’ne sunulacak…
06:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
06:34 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
05:50 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
04:32 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
03:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
03:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yolcu uçağı denize düştü

Yolcu uçağı denize düştü
09.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Endonezya’da iç hat seferi yapan bir yolcu uçağıyla irtibat kesildi. Uçakta 62 kişinin olduğu belirtiliyor. Kalkıştan yaklaşık 5 dakika sonra uçakla irtibat kurulamadığını kaydeden yetkililer en son iletişimin yerel saatle 14.40 olduğu bilgisini paylaştı. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Gelen son bilgilere göre, bölgede uçağa ait olduğu düşülen enkaz parçaları bulundu.

(TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı’nın (NTV)’ye dayandırdığı haberine göre,Endonezya’da Sriwijaya Havayolları’na ait “SJ182” sefer sayılı yolcu uçağı ile irtibatın kesildiği bildirildi. Uçakta 56’sı yolcu 62 kişinin olduğu belirtiliyor.

Reuters’ın geçtiği son dakika bilgisine göre, Jakarta yakınlarında uçağın enkazı olduğu düşünülen parçalar bulundu. Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Endonezya Ulaştırma Bakanlığı Sözcüsü Adita uçağın Irawati Cakarta-Pontianak seferini yapmak üzere havalandığını ifade etti.

Kalkıştan yaklaşık 5 dakika sonra uçakla irtibat kurulamadığını kaydeden İriwati, en son iletişimin yerel saatle 14.40 olduğu bilgisini paylaştı.

Flightradar24’te yer alan bilgide söz konusu uçağın 26 yaşındaUlaştırma-500 olduğu görülüyor.

Flightradar24’ün verilerine göre, kalkıştan sonra 10 bin feet’e (Yaklaşık 3 bin metre) çıkan uçak 250 feet’e kadar düştü. Olayın ardından veri akışının kesildiği ifade edildi.

Endonezya’da Lion Hava Yollarına ait “JT 610” sefer sayılı Boeing 737 Max 8 tipi uçak, 29 Ekim 2018’de, Cakarta’dan Sumatra Adası’ndaki Pangkal Pinang şehrine gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra denize çakılmıştı.

Kazada, 189 kişi yaşamını yitirmişti.

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Ocak, 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.