enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katıldı…
00:59 Türkiye-Macaristan arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 7’nci toplantısı…
00:47 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:28 Emine Erdoğan, “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu.
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oscar ödüllü “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Kahraman şehit polisimiz Albayrak için İstanbul’da tören düzenlendi…
23:28 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:23 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:57 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa: SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:56 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:50 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:44 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:43 Fransız generaller savaş kışkıtıcılığı yapıyor!…
00:40 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:38 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yol Durumu ve Kapalı Yollar

Yol Durumu ve Kapalı Yollar
21.09.2023
A+
A-

TEM Otoyolunun Kurtköy Ücret Toplama İstasyonunda SGS kurulması çalışmaları nedeniyle Kurtköy Gişelerinden Otoyola giriş kapatılarak, trafik Orhanlı Gişelerine yönlendirilecektir. Otoyoldan çıkış ise servis yolundan kontrollü olarak sağlanacaktır. Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İzmir-Aydın Otoyolunun 92-95.km.leri arasında (Aydın Kuzey Kavşağı-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolunun 156-161.km.leri arasında Kuzey Taşıma yolunda (Ankara-İstanbul istikameti) yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 36-39.km.leri arasında PMT ve asfalt sathi kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 52-54.km.leri arası eksen sol yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten gidiş geliş olarak gerçekleşiyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Vezirköprü-Durağan yolunun 5-8.km.sinde sanat yapısı yapım çalışmalarından dolayı ulaşım servis yolundan yapılıyor.

Yalova-Kocaeli İl Sn.-Yalova-Bursa yolunun Kocaeli-Bursa istikameti 25.km.sinde farklı seviyeli kavşakta köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım farklı seviyeli kavşağın şehir geçişi bağlantı yolundan sağlanacak.

Pınarbaşı-Gürün yolunun 36-37.km.leri arasında Örenşehir kavşağı mevkiinde yol yapım çalışması olduğundan ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin Trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Artvin-Hopa yolunun 47-64.km.leri arasında bulunan Seyitler 1, Seyitler 2, Sümbüllü 1, Sümbüllü 2, Sümbüllü 3, Sümbüllü 4, Erenler 1, Erenler 2, Erenler 3, Adagül tünellerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 21.09.2023-22.09.2023 tarihlerinde (2 gün), 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.