enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:39 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
04:46 Makine İhracatı, Almanya, ABD ve İtalya en fazla ihracat yapılan ülkeler…
00:39 Analist Hazel Çağan Elbir: Avrupa Birliği’nin Türkiye 2025 raporu…
00:35 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 5’inci Ulusal Eylem Planı, 25 Kasım’da açıklanacak
00:34 Orta Asya’nın yükselen stratejik önemi ve Türkiye
00:32 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet UÇUM, “Tek devlet ve tek millet politikası Türkiye gerçeği”
00:23 KVKK’nın çevrim içi alışverişlerde dolandırıcılık mağduru olmamaları için vatandaşlar uyarıldı…
00:20 Türkiye’de 2026 yılı asgari ücreti için geri sayım başlıyor
12:27 Anlaşma istemeyen kim?
00:52 Erdoğan, “Dirençli Bir Dünya-G20’nin Katkısı: Afet Riskini Azaltma, İklim Değişikliği, Adil Enerji Dönüşümü, Gıda Sistemleri” başlıklı oturuma katıldı…
00:51 Papa’nın bu Türkiye ziyareti, diplomatik bir jestten çok daha fazlasını işaret ediyor…
00:50 Sevdiğim Suriye harabeye döndü: Tarihin tekerrür etmesini engellemek istiyorum
00:38 CHP’nin İmralı heyetine üye vermesini kim engelledi?
00:30 ”Gezi”nin karanlık finansörü! Avrupa’da Soros uyanışı
00:30 Erdoğan: İsrail’in Gazze’de yol açtığı yıkım Filistin’in kalkınma çabalarını asgari 70 yıl geriye götürdü…
00:28 “Normal” Bitti: Batı’nın Çöküşü ve Trump’ın Kaosu
00:22 Adalet Bakanı Tunç: Yazı işleri müdürlerinin nakil taleplerini gerçekleştirdik
00:21 Bakan Yerlikaya, NSosyal hesabından “Yalan sizin ağzınıza yuva yapmış” başlığıyla paylaşımda bulundu…
00:08 İkinci para kulesi skandalı! Kara parayla Bodrum’da kaçak villa…
11:18 Zelenski Ankara’da: Bölgesel Dengelerde Diplomatik Arayış
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yol Durumu ve Kapalı Yollar

Yol Durumu ve Kapalı Yollar
21.09.2023
A+
A-

TEM Otoyolunun Kurtköy Ücret Toplama İstasyonunda SGS kurulması çalışmaları nedeniyle Kurtköy Gişelerinden Otoyola giriş kapatılarak, trafik Orhanlı Gişelerine yönlendirilecektir. Otoyoldan çıkış ise servis yolundan kontrollü olarak sağlanacaktır. Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İzmir-Aydın Otoyolunun 92-95.km.leri arasında (Aydın Kuzey Kavşağı-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolunun 156-161.km.leri arasında Kuzey Taşıma yolunda (Ankara-İstanbul istikameti) yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Zara-İmranlı-Kızıldağ yolunun 36-39.km.leri arasında PMT ve asfalt sathi kaplama çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 52-54.km.leri arası eksen sol yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten gidiş geliş olarak gerçekleşiyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28.km.leri arasında (Büyükeceli-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Vezirköprü-Durağan yolunun 5-8.km.sinde sanat yapısı yapım çalışmalarından dolayı ulaşım servis yolundan yapılıyor.

Yalova-Kocaeli İl Sn.-Yalova-Bursa yolunun Kocaeli-Bursa istikameti 25.km.sinde farklı seviyeli kavşakta köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım farklı seviyeli kavşağın şehir geçişi bağlantı yolundan sağlanacak.

Pınarbaşı-Gürün yolunun 36-37.km.leri arasında Örenşehir kavşağı mevkiinde yol yapım çalışması olduğundan ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin Trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Artvin-Hopa yolunun 47-64.km.leri arasında bulunan Seyitler 1, Seyitler 2, Sümbüllü 1, Sümbüllü 2, Sümbüllü 3, Sümbüllü 4, Erenler 1, Erenler 2, Erenler 3, Adagül tünellerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 21.09.2023-22.09.2023 tarihlerinde (2 gün), 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.