enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:18 Zelenski Ankara’da: Bölgesel Dengelerde Diplomatik Arayış
09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti’nde…
00:59 “Futbolda bahis” iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmda 8’i tutuklu 17 hakem hakkında (MASAK) raporu hazırlandı…
00:44 Bakan Tunç: Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmaları hepimizin ortak amacıdır
00:42 Radikal Hakaret Siyasetinin Amacı Ne?
00:30 Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda, yılda yaklaşık 1 milyon 800 bin gıda analizi yapılıyor.
00:20 Yerel Yönetim Reformu Yaklaşırken…
00:16 Soykırımın yükü Gazzeli kadınların omzunda
00:15 İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüyle ilgili, otel sahibi ve bir otel çalışanı tekrar gözaltına alındı
00:07 Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung Türkiye’ye gelecek
00:05 Gazze’de 11 Ekim’de ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana İsrail’in saldırılarında hergün çocuklar öldürülüyor…
17:26 Tarihi komisyon İmralı’ya gidiyor
11:33 Türkiye’den Yunanistan’a sert tepki: Hukuksuz oldu bitti girişimleri reddediyoruz
00:57 Bakan Tekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunumunda konuştu…
00:56 Vuçiç hakkında suç duyurusu: Saraybosna’da ‘İnsan Safarisi’
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız azalıyor
00:40 Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?
00:39 Kosova’da siyasi kriz: Hükümet yeniden kurulamadı, erken seçim kapıda
00:32 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
00:26 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2026’da iki kez yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yılın The Bodrum Cup zamanında müzik şöleni: Teoman ve Kerem Görsev

Yılın The Bodrum Cup zamanında müzik şöleni: Teoman ve Kerem Görsev
17.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Akdeniz’in en büyük yelken festivali olan American Hospital The Bodrum Cup, Bitci ana sponsorluğunda 33. yılında mücadele dolu yarışlar, dostlukları pekiştiren konserler ve etkinliklerle 18 – 23 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. American Hospital The Bodrum Cup’ın bu yılki programı belli oldu. Festival boyunca yangında zarar gören bölgelerden oluşan rotalarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve yangınlardan olumsuz etkilenen işletmelere destek olunacak. 21 Ekim Perşembe günü saat 17:00’da Çökertme’de Kerem Görsev ve 23 Ekim Cumartesi saat 21:30’da Ağanlar Tersanesinde Teoman sevenleriyle buluşacak.

Bodrum’un ve ülkemizin geleneksel değerlerinden birine dönüşen ve tüm dünyaya gururla tanıtılan uluslararası yelken ve deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup’ta yine unutulmaz müzik şölenleri var!

19 Ekim Salı günü saat 22:00’da Bodrum’da Mandalin Bar’da Müjde Kızılkan hayranlarıyla birlikte olacak. Aynı akşam Denizciler Derneği 50. Yıl Kokteyli de gerçekleşecek.

Kerem Görsev

21 Ekim Perşembe günü ise yarışların rotası Çökertme olacak. Aynı akşam #HepBeraber etkinliği çerçevesinde saat 17:00’da muhteşem bir Kerem Görsev Konseri katılımcıları bekliyor.

Festival Bodrum’un sarı yazında yine görkemli bir etkinlikle sona erecek. 23 Ekim Cumartesi günü Kissebükü’nde son bulacak Erol Ağan Etabının ardından saat 20:00’da Ağanlar Tersanesinde Ödül Töreni yapılacak.

Teoman

Törenin yapılacağı Ağanlar Tersanesi’nde Erol Ağan’ın tasarladığı ve ürettiği muhteşem guletlerden oluşan açık hava müzesinin yanı sıra 21:30’da Teoman, unutulmaz müzik şöleni ile katılımcıları coşturacak.

Teoman konserinin tüm geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Fonu ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği’ne bağışlanacak.

American Hospital The Bodrum Cup‘ın bu seneki programı aşağıda yer alıyor:

18 Ekim 2021 l Pazartesi:
18:30 – Bitci Yarış ve Basın Brifingi (İsola Manzara Garderns Mett Hotel)
19:30 – Kampana Töreni ve Kokteyl (İsola Manzara Garderns Mett Hotel)
12:00 – 22:00 -İlhan Koman ile 100 yıl sergisi (Bodrum Belediyesi Artemisia Sergi Salonu)

19 Ekim 2021 l Salı
11:00 Bodrum – Bodrum Denizciler Derneği 50. Yıl Etabı ve İz Bırakanlar Çelenk Töreni | Mustafa Cengiz (Kıvırcık), Melih Geçgil, Mustafa Odabaşı, Erol Ağan

19:00 – Bodrum Denizciler Derneği 50. Yıl Kokteyli (Primetime Gemisi)
22:00– Müjde Kızılkan (Mandalin)

20 Ekim 2021 l Çarşamba
11:00 –  Bodrum – Çökertme Anadolu Sigorta Etabı
22:00 – 00:00 – Kumquat Aqua Party (Primetime)

21 Ekim 2021 l Perşembe
10:00 Çökertme – Çökertme Etabı Opet Etabı
09:00 – 16:00 –  #HepBeraber İyilik Alanı (Çökertme Sahil)
16:30 – 17:00 #HepBeraber Anı Fotoğraf Çekimi (Çökertme Sahil)
17:00: Kerem Görsev Piyano Dinletisi (Arpabükü Koyu)
22:00 – 00:00 – Kumquat Aqua Party (Primetime)
*Tüm gün BDK “Yaratıcılığını Keşfet” Land Art Orman Yangınları

22 Ekim 2021 l Cuma
11:00 – Çökertme- Kissebükü Metro Etabı
18:00 – Konuşmacı Özlem Güsar-Kerim Sabuncuoğlu “Yaşanabilir bir dünya için sualtında mesajınız var (Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Laguna Lounge Restorant)
22:00 – 00:00 – Kumquat Aqua Party (Primetime)

23 Ekim 2021 l Cumartesi
11:00 –  Kissebükü – Bodrum Erol Ağan Etabı Etabı
20:00 Ödül Töreni (Ağanlar Tersanesi)
21:30 Teoman Konseri (Ağanlar Tersanesi)

American Hospital The Bodrum Cup’a bu yıl Türkiye’nin tanıtımında American Hospital, Bitci, Ağanlar, Mett Hotel and Beach Resort, Opet, Metro, Anadolu Sigorta, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, goturkiye.com, %100Music, Manzara Isola Ristorante Italiano, Arvento Mobile Systems, Bakar Sigorta, Barboras Yachting, Bodrum Dans Kulübü, Cleopatra Ink., DE Yachting, Era Outdoor, Mandalin, Parkım Ayaz Hotel, Smart Outdoor, Sungulets, TBYA Yachting, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Muğla Valiliği, T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma T.C. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB, Türkiye Yelken Federasyonu, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, Bodrum Otelciler Derneği ve  Era Bodrum Sailing Club sponsor olarak destek veriyor.

DİLEK ÖZCAN – Marjinal Porter Novelli
 
HABER : Dilek ÖZCAN & Muğla, BODRUM

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.