enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:18 Bolu Belediyesi’ne operasyon: Tanju Özcan ve 12 kişi gözaltına alındı
13:44 ABD – İsrail’in kardeş İran’a saldırısı öncesi çıkan haberler…
12:19 İran, İsrail’e misilleme saldırısı başlattı
11:00 ABD ve İsrail, İran’a saldırı başlattı
00:07 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:06 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:06 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:06 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:05 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:04 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:04 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:03 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “postmodern darbe” sürecinin failleri yargılama sonucu cezasız kalmadı…
00:01 AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca,”28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yılın kaybedeni millet, çözüm Milli Ekonomi Modeli

Yılın kaybedeni millet, çözüm Milli Ekonomi Modeli
01.01.2022
A+
A-

İSTANBUL-TÜHA HABER / Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Ortadoğu’da, Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Ege’de ulusal çıkarlarımızın zafer ambalajlı fiyaskolarla yok edildiği 2021 yılında ekonomideki çöküş de gizlenemez hale geldi. Cebindeki parası sürekli değer kaybeden, bitmek tükenmek bilmeyen zamlarla alım gücü düştükçe düşen Türk milleti yılın en büyük kaybedeni olmuştur” dedi.Bağımsız Türkiye Partisi - VikipediBağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, yayınladığı yeni yıl mesajında zor bir yılın daha geride kaldığını belirterek, 2021 yılının, 20 yıllık bir iktidarın en başından beri uyguladığı ekonomiden dış politikaya, gayri milli politikaların adeta Türkiye’ye faturasının kesildiği bir yıl oldu olduğuna dikkat çekti.“Zafer ambalajlı fiyaskolar yılı”“Ortadoğu’da, Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Ege’de ulusal çıkarlarımızın zafer ambalajlı fiyaskolarla yok edildiği 2021 yılında, ekonomideki çöküş de gizlenemez hale geldi.” diyen Hüseyin Baş, “Cebindeki parası sürekli değer kaybeden, bitmek tükenmek bilmeyen zamlarla alım gücü düştükçe düşen Türk Milleti, yılın en büyük kaybedeni olmuştur.” İfadelerini kullandı.

Hüseyin Baş: KKTC'nin 37. yılı kutlu olsun - Kocaeli Gazetesi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş“Zifiri karanlıktan Milli Ekonomi Modeli ile çıkılır”Açıklamasında, “Ülke olarak zor bir yıl yaşadık ancak tüm göstergeler 2022’nin daha zor olacağı yönündedir.” diyen (BTP) Genel Başkanı Baş, “İçinde bulunduğumuz bugünleri ebedi liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş zifiri karanlık olarak tarif etmişti. Evet, Türkiye bir zifiri karanlık içine girmiştir. Böyle devam edildiği takdirde de bu zifiri karanlıktan çıkış mümkün görünmemektedir. Türkiye’nin tek çıkış yolu Bağımsız Türkiye Partisi iktidarıdır. Prof. Dr. Haydar Baş’ın 2005 yılında tüm dünyaya ilan ettiği, Milli Ekonomi Modeli bu ülkenin tek kurtuluş yoludur.” şeklinde konuştu.  “Milli bir ekonomi modeli için önce yerli ve milli bilinç lazım”2022 yılının, Türk milletinin çözüme, kurtuluşa odaklandığı bir yıl olmasını temennisinde bulunan Hüseyin Baş, “Tekraren ifade edelim ki çözüm Milli Ekonomi Modeli’dir ve bu da Prof. Dr. Haydar Baş adına tescil edilmiş olan modeldir. Milli bir ekonomi modeli hazırlamak ve uygulamak için önce yerli ve milli bir bilince sahip olmak şarttır.  Bu duygularla yeni yılın milletimize ve tüm insanlık için hayırlı gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmasını temenni ediyor, bu vesile ile tüm milletimizin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

HABER : Eyüp GÜNDOĞDU

[TÜHA Haber Ajansı, 01 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.