enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:35 Şirketlerden N’Aber!
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:36 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:35 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:09 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
00:01 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
12:05 “Terörsüz Türkiye” süreci…
00:52 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:41 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Yerinde Dönüşüme” teşekkür yağmuru!

‘Yerinde Dönüşüme” teşekkür yağmuru!
29.07.2023
A+
A-

* Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine vatandaşlardan övgü ve teşekkür yağıyor.

* ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan afetzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle umutların yeşerdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini iletti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Bin yılın felaketi 6 Şubat depremlerini yaşayan afetzedelerden, ‘Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hayata geçirdiği ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine teşekkür mesajları yağıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve işyerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için çok sevinçli olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, ALO 181 çalışanları aracılığıyla bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini ilettiler.

‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’E TEŞEKKÜR YAĞMURU

‘YERİNDE DÖNÜŞÜM’ DEPREMZEDELERİN UMUTLARINI YEŞERTTİ

Kısa zamanda evlerine kavuşma hayallerini gerçekleştirecek olan Yerinde Dönüşüm’ projesiyle tüm umutların yeşerdiğini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptıkları görüşmelerde şunları ifade ettiler: “Yerinde Dönüşüm projesi, ev sahibi olmamı kolaylaştıracak bir uygulama. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’den Allah razı olsun. Bakanımıza, canla başla, gece gündüz hizmet eden yetkililere çok teşekkür ediyoruz, bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavuşacağımızdan hiç bir şüphemiz yok. Esnaf olarak bu proje ile umutlarım yeşerdi. Felaketten sonra devletin yardımlarını gördüm, her gece namaza kalkıp devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdır. Hem tam güvenli dairelerde oturacağız, hem de yeni binalarda yaşayacağız. Bu proje olmasaydı, memleketime geri dönmeyecektim. Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.