enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeni tedbir ve kısıtlamalar devrede

Yeni tedbir ve kısıtlamalar devrede
03.12.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler devrede. Hafta içi uygulanan sokak kısıtlamasının ilki dün gerçekleşti.

Sokağa çıkma kısıtlamaları genişletildi. Sosyal hareketliliği azaltacak önlemler alındı. Salgınla mücadele kapsamında alınan yeni önlemler uygulanmaya başladı. Hafta içi sokak sınırlamasının ilki yapıldı. 81 ilin tamamında saat 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkılmadı.

Yeni önlemler kapsamında 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı kişiler toplu ulaşım araçlarını kullanamıyor.

Restoranlar paket servis dışında hizmet veremiyor. Yüzme havuzu, lunapark ve masaj salonları da faaliyetlerine ara verdi.

Yeni tedbir ve kısıtlamalar devrede

AVM’lerde HES kodu uygulaması

Yeni önlemler kapsamında AVM’lere girişte HES kodu zorunlu hale geldi. Çalışanlar ve müşteriler AVM’lere HES kodu kullanarak girebiliyor.

Hafta sonu kısıtlama sürecek

Sokağa çıkma kısıtlaması hafta sonu kesintisiz uygulanacak. Cuma akşamı saat 21.00’den Pazartesi saat 05.00’e kadar kısıtlama olacak.

Market, kasap, manav, bakkal ve kuruyemişçiler hafta sonu 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak, yürüme mesafesindeki bu işyerleri ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Lokanta ve restoranlar da hafta sonu kısıtlamasında saat 10:00 ile 20:00 arasında sadece paket servis hizmeti sunacak.

[TÜHA Haber Ajansı, 03 Aralık 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.