enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:36 Serbest bölgelerin ihracatı artıyor
21:06 BM Raporu: Dünya Su Krizi Değil, Su İflası Yaşıyor!
20:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız
19:42 İletişim Başkanı Duran, “Sosyal Medyada Sorumluluk, Özgürlük ve Güvenlik Paneli” programına katıldı…
19:19 Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen Barış Kurulu Şartı’nın imza törenine katılmak için bugün İsviçre’ye gidecek
15:11 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:41 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:05 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:43 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:14 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:03 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:24 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:48 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
00:36 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:20 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:19 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
00:09 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeni bir parti daha geliyor! Binası dahil hazırlıklar tamam!

Yeni bir parti daha geliyor! Binası dahil hazırlıklar tamam!
28.10.2021
A+
A-

ANKARA-TÜHA HABER / Büyük Birlik Partisi’nden ayrılanlar tarafından başlatılan Milli Yol Hareketi’nin partileşme tarihi netleşti.

Yurtta sulh, cihanda sulh(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Ortadoğu‘den aktardığı İrem Nur KAYA’nın haberine göre, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kuruculuğunu yaptığı Büyük Birlik Partisi’nin bugünkü yönetimine çeşitli eleştiriler yönelterek partiden ayrılan bir grup, yeni parti kurma hazırlıklarını tamamladı. Remzi Çayır öncülüğündeki ekip, Ankara’da genel merkez binasını tuttu. Kasım ayında resmiyete dökülecek partinin aynı ay kapılarını açacağı belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ’TA TOPLANTI DÜZENLEDİLER

BBP’den ayrılanların oluşturduğu Milli Yol Hareketi, Kahramanmaraş’ta düzenlediği bir programla halkla buluştu. Bir düğün salonunda geçekleşen programda konuşan Milli Yol Hareketi’nin sözcüsü Remzi Çayır, mevcut sistemin değişmesi, herkese hesap verebilen, adalete güvenin olduğu bir sistemin gelmesi gerektiğini söyledi. Ülke yönetiminin de şeffaf olması gerektiğini ifade eden Çayır, “İlk hesap veren parti bizim parti olacak. İnternet sitesinde para nereden gelmiş, nereye harcanmış hepsini tek tek oraya yazacağız ki halkımız da bilsin. Hesap vermeyen bir yönetim olur mu? Allah’ın izniyle biz, alnımız açık, heybelerimiz dolu yola çıktık. Sizlerden dua, destek istiyoruz. Allah nasip ederse kasım ayı içerisinde arkadaşlarımızı Ankara’da toplayacağız. Sonra, partileşme kararı çıktığında da partileşeceğiz. Şu an Ankara’da 5 katlı yer tuttuk” dedi.

“YAZICIOĞLU’NUN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bugüne kadar 60’ın üzerinde il gezdiklerini ve gittikleri yerde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını ifade eden Remzi Çayır, şöyle devam etti:

“Millet mertliğe, dürüstlüğe, insanlığa, adalete susamış. Millet ‘Birisi çıksa da bir gerçeği söylese ve gerçeği bu toplumla buluştursa. İşte o insanlar biziz. Umutsuzluğa gerek yok. Tayyip beyden sonra ne mi olurmuş? Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir hikayesi var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Bir rüyam var, bir hayalim var’ dediği bir yolculuğu vardı, o yolculuğu tamamlamak üzerimize farz. O yolu yürümek ve onun ideallerini devlete ulaştırmak için sizin yardımınızla, sizin desteğinizle yürüyeceğiz. Hakkınızı helal edin. Hiç usanmayacağız, her kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin bizim yolumuzu kimse kesemeyecektir Allah’ın izniyle.”

[TÜHA Haber Ajansı, 28 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.