enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”nde konuştu…
17:43 Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz…
13:41 Bakan Kurum’dan Arnavutköy’deki TOKİ konutlarına ilişkin açıklama
13:19 Türkiye’den ve Dünya’dan kısa kısa ‘Satır Başı’ haberler!
12:33 XI. Uluslararası Urla Enginar Festivali ve I. Uluslararası Urla Sürdürülebilir Gastronomi ve Tarım Konferansı Başarıyla Gerçekleşti…
11:05 DoktorTakvimi, bir kez daha Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında
10:39 Doğal afetlerden kaynaklanan ekonomik kayıplar ilk çeyrekte 83 milyar dolara ulaştı
09:23 Uluslararası İstanbul Anne, Bebek, Çocuk Fuarı ‘CBME’ Türkiye’nin Yeni Odak Grupları Belli Oldu!
09:22 RTÜK) Başkanı Şahin, “sokak röportajları” toplumda ayrışmaya, manipülasyona ve yanlış bilgilendirmeye yol açıyor…
09:00 Terör ve İstihbarat!…
08:54 ROKETSAN, Türkiye’nin 2024’te savunma sanayisinde 7 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdi…
08:40 Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl’den Marmara Depremi Uyarısı: “Tek Parça Kırılırsa 7’nin Üzerinde Olabilir”…
08:31 Vücudun temel yapı taşlarından biri olan D vitamininin eksikliği sağlık sorunlarına neden olabilir…
08:25 Dostluk Maskesi Altında İhanet: Türkiye’ye Yönelik Planların Derin Analizi
07:20 Marmara Denizi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Kayseri’de uçuş sayısını 20’ye kadar düşürdü!
23:47 Bakan Ali Yerlikaya’dan Özgür Özel’e ‘bant’ tepkisi
23:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kut’ül Amare Zaferi mesajı
23:13 Türkiye-İtalya arasında, ticaret, sanayi yatırımları, uzay, kültür, spor, sosyal hizmetler, arşiv, ulaştırma ve savunma sanayi alanında 11 anlaşma imzalandı….
22:51 Eğitim faaliyeti sırasında kaza: 1 asker şehit
22:39 İstanbul’da 2 bin 928 az hasarlı bina tespit edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor
07.08.2024
A+
A-

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, kurulduğu Şubat 2024 tarihinden bu yana mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek yanında oluyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Yalova’da Nilgün Turan Haybek önderliğinde Prof. Dr. Fahri Apaydın, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yalova Mobbingle Mücadele Derneği İl TemsilciliğiKoyuncu, Esma Elbi Fırat, Merve Altın ve Rabia Çalışkan tarafından bu yıl faaliyete gecen Yalova Mobbingle Mücedele Derneği, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sorun olan iş yerinde psikolojik yıldırma ya da psikolojik taciz olarak da tanımlanan mobbingle mücadele ediyor.

Yalova Temsilcilik – Mobbing ile Mücadele DerneğiYalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybe, günümüzde birçok kişinin iş yerlerinde mobbinge hatırlatarak, kişiler üzerinde ağır bir psikolojik etki bıraktığını ve hatta kimi zaman ağır vakalarda kişilerin intihara yönelmeye kadar gidebilecek olumsuz sonuçlarının olabildiğine dikkat çekti.

“Olumsuz etkilerinin arasında aynı zamanda ekonomik kayıplar da bulunmakta” olduğunu ifade eden Haybek, özellikle Mobbingin uygulandığı iş yerlerinde mobbing mağduru olan kişilerin sağlık sorunları yaşadığından işle ilgili sorumluluklarını etkin bir şeklide yerine getiremediğini ve bunun ise iş kayıplarına yol açtığını dile getirdi.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek, Derneğin kuruluşundan buyana mobbingle mücadele etmek için öncelikle mobbing konusunda kişileri bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Derneğin aynı zamanda mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Haybek, derneğin kurumlarla ve şirketlerle ortak çalışmalar yapmak için ilgili yetkililerle sürekli sıcak temas kurmaya çalıştıklarını ğını da aktardı.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek,  bu kapsamda Yalova’daki müdürlüklerin yöneticileri  ve şirketlerin üst düzey yetkililerine de mobbing eğitimi verme konusunda her zaman uzman kişilerce desteğe açık olduklarını belirterek, derneğin daha etkin olabilmesi için toplumdan destek beklediğini ve bunun için de özellikle bireylerin derneğe üye olmalarını umduklarını kaydetti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.