enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:50 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:41 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:33 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:32 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:28 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:24 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
11:19 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:39 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:37 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:33 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:30 Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:10 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023 Yılı Finali İstanbul’da

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023 Yılı Finali İstanbul’da
18.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / UEFA’nın en büyük organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi’nin 2023 yılı finali İstanbul’da oynanacak.

(TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı’nın Amerika’nın Sesi’ne (VOA) dayandırdığı habere göre, UEFA tarafından yapılan açıklamada, 2023 yılı Şampiyonlar Ligi final müsabakasının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağı duyuruldu.

Bu yılki final maçının Corona virüsü salgını nedeniyle İstanbul’dan Portekiz’in Porto şehrine alınmasının ardından UEFA, bir açıklama yapmış ve İstanbul’da yeniden final organizasyonu yapılacağını ilan etmişti. UEFA tarafından yapılan açıklamada bu çerçevede 2023 yılı final maçının İstanbul’da oynanmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

UEFA açıklamasında ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşaması kura çekimlerini içeren Avrupa Kulüpler Sezonu Başlangıcı etkinliği’nin de İstanbul’da yapılacağı belirtildi.

UEFA 2023 finalinin İstanbul’da oynanacak olmasının dışında 2025 yılına kadar olan final yerlerini de açıkladı. Buna göre 2022 yılı finali Rusya’nın Saint Petersburg şehrinde, 2024 yılı finali İngiltere başkenti Londra’da ünlü Wembley Stadyumu’nda, 2025 yılı finali de Almanya’nın Münih şehrinde oynanacak.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.