enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:12 Kumar Bir Halk Sağlığı Sorunudur
07:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar 
07:54 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
07:43 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
07:40 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
07:28 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
07:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze soykırımını durdurma noktasında önemli bir adım attık”
07:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
07:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
07:17 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
07:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
07:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel, Brüksel’de laf üretirken biz Anadolu’da eser üretiyoruz
06:57 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:57 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
22:08 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC Cumhuriyet Meclisinde bugün önemli bir adım atıldı
07:53 Malezya Milli Günü Kutlaması ve 2026 Malezya Ziyaret Yılı tanıtımından notlar…
07:47 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile (TÜBİTAK) iş birliğinde gençler için “uzay ve havacılık” kampı
07:41 Güvenlik uzmanı ve yazar Mete Yarar, “Bugün Gazze’de yapılanları onaylayanların oranı yüzde 70″
07:38 ABD’li teknoloji şirketi Google, gelecek beş yıl içinde en büyük yapay zeka merkezini Hindistan’da kuracak
07:37 Tataristan helal ürün ihracatını artırmayı planlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TürkTraktör 2024’ün ilk yarısında da pazardaki liderliğini güçlendiriyor

TürkTraktör 2024’ün ilk yarısında da pazardaki liderliğini güçlendiriyor
02.08.2024
A+
A-

Türkiye otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, 2024 yarıyıl finansal sonuçlarını açıkladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

 TürkTraktör yılın ilk altı ayında 24 bin 920 adet traktörü banttan indirirken, Türkiye’deki traktör üretiminin yüzde 59’unu, ihracatının ise yüzde 80’ini karşıladı.

TürkTraktör

TürkTraktör’ün TMS 29 hükümlerine göre enflasyon muhasebesi uygulanmış 2024 yarıyıl finansal verileri doğrultusunda net kârı 3 milyar 836 milyon TL, toplam cirosu 33 milyar 668 milyon TL, şirketin faaliyet kâr marjı ve FAVÖK marjı ise sırasıyla yüzde 16,2 ve yüzde 18,4 olarak gerçekleşti.

TürkTraktör, 2024 yılının ilk yarısında yurt içi pazara 17 bin 604 adet traktör satışı yaparken ihracatta ise 8 bin 185 adede ulaştı. Haziran sonu itibarıyla Türkiye traktör pazarında iki markası ile toplam yüzde 48,3 payı olan TürkTraktör, liderliğini kesintisiz olarak 17 yıldır sürdürüyor. New Holland markası ile pazar lideri olan TürkTraktör’ün premium markası Case IH ise pazarda 2. sırada yer alıyor.

TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné Görevdeki İlk Üç Ayını Doldurdu: Odak Alanımız Teknolojik Dönüşüm ve Genç Çiftçiler – ticariden,ticari araç,kampanya,tuanameyda

[TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné]

70. yılını kutladıkları 2024 yılının ilk yarısını güçlü bir şekilde tamamladıklarını belirten TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, “Tarımı ve şehirleri geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışırken, Türkiye’deki traktör üretiminin yüzde 59’unu, ihracatının ise yüzde 80’ini karşılamaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Dünya standartlarındaki en son emisyon seviyesi olan Faz 5 geçişini tamamladığımız geniş ürün gamımızla, çiftçilerimizin alın terinin karşılığını alması için her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Sürdürülebilir ve çevreci tarımın anahtarı olan en son teknoloji traktör ve ekipmanlarımızı tercih eden çiftçilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.