enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet, insanlığa ihanettir!
00:54 Soykırımcı İsrail’den yeni skandal: Yargısız idam
00:44 Türkiye’nin Gazze’de barış sürecine liderlik etmesi, İsrail’in bölgesel hesaplarını zorluyor…
00:32 11. Yargı Paketi bugün Meclis’e sunulacak
00:23 Spekülatif fiyat hareketlerinin önüne geçiliyor…
00:10 Siyasi dalgalanmalara ve yaptırımlara rağmen, İran – Türkiye arasındaki ticaret son yirmi yıldır artış trendinde…
22:14 Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nce bu geceden itibaren Serbest Rota Hava Sahası uygulamaya başlayacak…
19:30 Okuma kültürü – Okuma alışkanlığı 
10:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazzeli kadınlara yönelik barbarlık hak ettiği tepkiyi görmedi”
00:57 Katil İsrail şiddetin neticesinde son 2 yılda Filistin topraklarında 33 bin kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti…
00:56 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
00:47 İngiltere’nin başkenti Londra’ya turist vergisi geliyor
00:47 MSB: Kadına yönelik şiddetle mücadelede 1 milyonu aşkın personele eğitim verdik
00:46 Kandil mi İmralı mı? 27 Şubat Çağrısının Güç Dengelerine Etkisi
00:45 Bakan Göktaş: Kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyi en üst seviyede sürdüreceğiz
00:41 Yeni Zelanda 2050’ye kadar 2.5 milyon kediyi öldürecek
00:37 İmamoğlu Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi..
00:34 MİT Başkanı Kalın’dan Gazze diplomasisi
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumun temeli olan ailelerin de kilit taşı kadındır
00:14 Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım daha atıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’den kısa kısa!

Türkiye’den kısa kısa!
14.08.2024
A+
A-

Bugün 14 Ağustos Çarşamba.

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Gazeteci, Editör

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

  • İtalya’da yakalanan Barış Boyun hakkındaki Milano savcılığının hazırladığı yüzlerce sayfalık dosyada eski Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’a 2015 yılında yapılan saldırı da yer aldı. Barış Boyun, Murat Sancak’ın arabasına ateş ettiklerini, olayı FETÖ’yü suçlamak ve siyaset dünyasına yaklaşmak için yaptıklarını iddia etti. Furkan Karabay’ın özel haberi. Ha bu arada lafı açılmışken, uluslararası uyuşturucu baronları serbest bırakılırken İstanbul’da satıcılara operasyon yapıldı. Operasyonda 43 kişi gözaltına alındı.
  • “Kanzi terörü”nde yeni gelişmeler var. Yaşadığı toplumda şikayetçi olduğu ne varsa bunun sorumlusu olarak sistemi ya da yönetenleri değil başka ırkları gören bir akımın üyesi olan bir gencin yaptıkları hâlâ gündemin ilk maddelerinden. Eskişehir’de rastgele beş kişiyi bıçakladıktan sonra yakalanan saldırganın olaydan önce bölgeye yakın bir yerde üstünü değiştirerek hazırlık yaptığı öğrenildi.
  • Antalya’daki teleferik faciasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Kocagöz tahliye oldu. Kocagöz’ün dışarıda ilk icraati Kepez üstü için teleferik projesini iptal etmek oldu.
  • Altundağ ilçesinde toplu köpek katliamı haberlerinin daha soğumadığı Ankara’dan bir acı haber daha: 5 köpek daha öldürüldü.
  • Bursa’da inşaat halindeki binanın altıncı katına “Aileme göstermek için fotoğraf çekeceğim” diyerek çıkan 19 yaşındaki Begüm İşmen kendini boşluğa bırakıp yaşamına son verdi.
  • Kasım ayında Zonguldak açıklarında batan, beş kişinin hayatını kaybettiği, yedi kişinin ise hala kayıp olduğu Kafkametler’den 1421 ton enkaz çıkarıldı. Çalışmalar bitirildi, bulunan 64 kemik parçasından 20’sinin hayvan kemiği olduğu anlaşıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.