enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:30 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO) Eğitim İçin Birlik: Temsili Ayakkabı Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi
00:30 Otomotivde ekim rekoru: 10 ayda 1 milyondan fazla araç satıldı…
00:27 Türk savunma sanayii yenilikçi ürünleriyle, Mali’nin başkenti Bamako’da BAMEX’25 fuarında olacak…
00:24 ABD’den nadir mıknatıs bağımlılığını bitirmek için 1.4 milyar dolarlık yatırım…
00:24 İÜ Rektörü Zülfikar: 6 asırlık üniversitenin ve mezunlarının onurunu koruduk
00:19 Marjinal Porter Novelli’den,’Yanındayız Derneği’ne stratejik iletişim danışmanlığı desteği
00:17 Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
00:14 Dışişleri Bakanlığı, “Avrupa Komisyonu 2025 Türkiye Raporu” hakkında, ‘Ön yargılı ve mesnetsiz’ dedi…
00:09 Selanik’teki Atatürk Evi, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Günü’nde açılıyor…
00:07 AB Yüksek Temsilcisi Kallas Türkiye için ‘Önemli bir ortak’ diyerek açıkladı…
00:06 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den: Son 6 yılda 18 yeni üst geçit, 38 engelli asansörü
00:04 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), ilin sağlık turizmindeki gücünü dünyaya tanıtmaya devam ediyor
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, COP30 Liderler Zirvesi için bugün Brezilya’nın Belem kentine gidecek…
12:32 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
12:07 UNESCO 43. Genel Konferansı’nda,15 Aralık’ın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” olarak ilan edildi…
10:41 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
07:56 “Her yerde Türkiye var!”
07:13 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
07:10 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:57 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği ‘nin (TAİB) Başkanlığına Neslihan Tombul seçildi

Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği ‘nin (TAİB) Başkanlığına Neslihan Tombul seçildi
16.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği’nin (TAİB) Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul’da Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleşti ve birliğin yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

(TÜHA) TÜRKUAZ  Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Pandemi nedeniyle sosyal mesafe şartları gözetilerek yapılan Genel Kurul toplantısına 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mikayıl Yusifov’un konuşmasının ardından faaliyet raporları okundu. Genel Kurul’a yıllık bilançolar, tahmini bütçeler ve müzakereler ile devam edildi.

Toplantıda Yönetim ve Denetim Kurulları oybirliği ile ibra edildi. Ardından yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçimi yapıldı.

TAİB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Neslihan Tonbul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Elşen Guliyev ve Nurlan Yusifov, Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Yegane Malkoç  ve Ural Aküzüm, genel sekreterliğe ise Aygün Aliyev seçildi.

TAİB Denetim Kurulu Başkanlığı’na Zenfira Aliyeva, Başkan yardımcılığı’na Tuğrul Veli, üyeliğine Ali Şayir getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Tonbul yaptığı konuşmada; “Bir önceki dönem TAİB Yönetim Kurulu’nun değerli üyelerine, katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Neslihan Tonbul sözlerine şöyle devam etti;

“TAİB, Türkiye’de yerleşik, seçkin Azerbaycanlı iş insanlarımızı bir çatı altında toplayarak, hepimize kıymetli bir değer kazandırırken, iş hayatımızda da güzel bir heyecan yarattı. Böylesine önemli bir platformun, Türkiye – Azerbaycan iş dünyasında mükemmel bir “köprü” görevi yapabileceğini ve bu amaca tam destek ve hizmet vermek istediğim için de bundan 2 yıl önce TAİB’e üye oldum. Yeni yönetim olarak çok iddialıyız. Derneğimizi ve üye şirketlerimizi kapsamlı bir proğram eşliğinde, yeni vizyonla, el birliği ile hak ettikleri yere taşıyacağız.”

1988 yılından beri Türkiye’de ikamet eden Neslihan Tonbul, 25 yıllık uluslararası bankacılık ve finans deneyimi olan, Türkiye’nin önde gelen holding ve kuruluşlarında Yönetim Kurulu görevleri dışında Koç Üniversitesi, Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak ders veriyor.

Tonbul’un profesyonel deneyimleri dışında başarılı STK çalışmaları ile de iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesine ve derinleşmesine çok büyük değer katacağına inandıklarını dile getiren üyeler, seçimden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Proğramın sonunda,  Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği’nin faaliyetlerine yapmış oldukları katkılarından dolayı üyelere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Geleceğin Doğal Ormanlarını Oluşturuyoruz - Veysel Kavrayan - Kocaeli Haberci

HABER : Veysel KAVRAYAN & İstanbul

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.