enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:34 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
00:32 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:31 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:26 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:19 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:19 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:19 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
00:19 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:09 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:09 Engelli bireylerin trafik sigortasından indirimli yararlanmalarına ilişkin yeni düzenleme 1 Şubat 2026’da yürürlüğe girecek.
00:08 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:06 Bakan Kacır: Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz
13:46 Kriz Beklentisine Mahkum Olmak
11:24 4. Ölüm Yılında, Şair, Yazar, Düşünür Sezai Karakoç
07:21 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Türkiye’nin dünya çapında bir turizm markası”
00:56 Sındırgı’da 22 bin 600 binada inceleme yapıldı…
00:53 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapmaktan son derece memnunum”
00:47 CSO Ada Ankara’dan bu hafta müzikseverlere unutulmaz konserler, çeşitli etkinlikler…
00:41 SPD Başkanı Yıldız: Kuraklık yerleşiyor. Su Yönetiminde radikal bir değişim şart.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği ‘nin (TAİB) Başkanlığına Neslihan Tombul seçildi

Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği ‘nin (TAİB) Başkanlığına Neslihan Tombul seçildi
16.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği’nin (TAİB) Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul’da Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleşti ve birliğin yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

(TÜHA) TÜRKUAZ  Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Pandemi nedeniyle sosyal mesafe şartları gözetilerek yapılan Genel Kurul toplantısına 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mikayıl Yusifov’un konuşmasının ardından faaliyet raporları okundu. Genel Kurul’a yıllık bilançolar, tahmini bütçeler ve müzakereler ile devam edildi.

Toplantıda Yönetim ve Denetim Kurulları oybirliği ile ibra edildi. Ardından yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçimi yapıldı.

TAİB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Neslihan Tonbul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Elşen Guliyev ve Nurlan Yusifov, Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Yegane Malkoç  ve Ural Aküzüm, genel sekreterliğe ise Aygün Aliyev seçildi.

TAİB Denetim Kurulu Başkanlığı’na Zenfira Aliyeva, Başkan yardımcılığı’na Tuğrul Veli, üyeliğine Ali Şayir getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Tonbul yaptığı konuşmada; “Bir önceki dönem TAİB Yönetim Kurulu’nun değerli üyelerine, katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Neslihan Tonbul sözlerine şöyle devam etti;

“TAİB, Türkiye’de yerleşik, seçkin Azerbaycanlı iş insanlarımızı bir çatı altında toplayarak, hepimize kıymetli bir değer kazandırırken, iş hayatımızda da güzel bir heyecan yarattı. Böylesine önemli bir platformun, Türkiye – Azerbaycan iş dünyasında mükemmel bir “köprü” görevi yapabileceğini ve bu amaca tam destek ve hizmet vermek istediğim için de bundan 2 yıl önce TAİB’e üye oldum. Yeni yönetim olarak çok iddialıyız. Derneğimizi ve üye şirketlerimizi kapsamlı bir proğram eşliğinde, yeni vizyonla, el birliği ile hak ettikleri yere taşıyacağız.”

1988 yılından beri Türkiye’de ikamet eden Neslihan Tonbul, 25 yıllık uluslararası bankacılık ve finans deneyimi olan, Türkiye’nin önde gelen holding ve kuruluşlarında Yönetim Kurulu görevleri dışında Koç Üniversitesi, Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak ders veriyor.

Tonbul’un profesyonel deneyimleri dışında başarılı STK çalışmaları ile de iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesine ve derinleşmesine çok büyük değer katacağına inandıklarını dile getiren üyeler, seçimden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Proğramın sonunda,  Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği’nin faaliyetlerine yapmış oldukları katkılarından dolayı üyelere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Geleceğin Doğal Ormanlarını Oluşturuyoruz - Veysel Kavrayan - Kocaeli Haberci

HABER : Veysel KAVRAYAN & İstanbul

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.