enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
00:02 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:01 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye ve Libya arasında 4 alanda iş birliği

Türkiye ve Libya arasında 4 alanda iş birliği
04.10.2022
A+
A-

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gerçekleştirilen Libya ziyaretinde enerji, savunma, ticaret ve iletişim alanlarında iki ülke arasında iş birliğini güçlendirici önemli adımlar atıldığını, mutabakatlar imzalandığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Libya’ya gerçekleştirilen resmi ziyaret kapsamında Türkiye ile Libya arasında birçok alanda iş birliği için imzalar atıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Libya ziyaretinde enerji, savunma, ticaret ve iletişim alanlarında iki ülke arasında iş birliğini güçlendirici önemli adımlar atıldığını, mutabakatlar imzalandığını duyurdu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, mutabakat zaptını Libya İletişim ve Siyasi İşlerden Sorumlu Devlet Bakanı Muhammad Al-Lafi ile birlikte imzaladı.

Türkiye ve Libya arasında 4 alanda iş birliği

Türkiye ve Libya, dezenformasyona karşı birlikte hareket edecek

İletişim alanındaki anlaşmaya göre, Türkiye ile Libya arasında eğitim ve değişim programları düzenlenecek.

Yalan haber ve dezenformasyonla mücadelede beraber hareket edilecek. Ortak Çalışma Komisyon toplantılarının başlatılması adına gerekli çaba gösterilecek.

Resmi haber ajansları arasında iş birliği teşvik edilecek. Görsel, işitsel ve elektronik içeriğin karşılıklı değişimi gerçekleştirilecek.

[TÜHA Haber Ajansı,04  Ekim 2022]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.