enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:13 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:11 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:08 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:07 Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart…
00:07 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:06 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:06 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor!”
00:05 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:05 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:03 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:02 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:01 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:01 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:00 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:24 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye genelinde eş zamanlı “Güvenli Eğitim” uygulaması yapıldı

Türkiye genelinde eş zamanlı “Güvenli Eğitim” uygulaması yapıldı
08.02.2024
A+
A-

İçişleri Bakanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı yapılan “güvenli eğitim” uygulamasıyla farklı suçlardan aranan 945 kişi yakalandı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, eş zamanlı olarak eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin başladığı 5 Şubat’ta okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevreleri ile halka açık iş yerlerinde 10 bin 815 karma ekip ile 31 bin 608 emniyet ve jandarma personelinin katılımıyla “güvenli eğitim” uygulaması gerçekleştirildi.
Bu kapsamda, 19 bin 913 okul servis aracı denetlendi, kural ihlallerinde bulunan 1349 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Eksikliği tespit edilen 290 okul servis aracı trafikten men edildi.
Uygulamalarda, 23 bin 995 okul çevresi ile okul çevresinde bulunan 24 bin 541 halka açık yer, park ve bahçe, metruk binalar, çakmak gazı ile tiner gibi uçucu madde, alkol ve özellikle açık/paket olarak tütün mamulleri satışı yapılan yerler gün boyunca denetlendi.
Yapılan kontroller sonucu;

2 terör örgütü üyeliği, 5 yağma, 38 uyuşturucu, 7 cinsel suçlar, 42 yaralama, 45 hırsızlık, 43 dolandırıcılık, 16 tehdit, 16 hakaret, 635 yoklama kaçağı-bakaya ve 96 diğer suçlardan olmak üzere aranan 945 kişi yakalandı ve 15 kayıp çocuk bulundu.

Kontroller sırasında ayrıca 2 tabanca, 2 kesici alet, 6 kurusıkı tabanca ve 13 bin 620 dolu makaron ele geçirildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.