enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Boraltan faciası, CHP’nin Türkiye tarihine geçmiş bir kara lekesidir”
00:07 Science dergisindeki Muhtemel ‘İstanbul’ depremine ilişkin uzmanlardan farklı açıklamalar peş peşe geldi…
00:07 Doç. Dr. Barış Semiz, “Pamukkale’nin Uşak’taki altın madeni faaliyetleriyle ilişkilendirilmesi gerçeği yansıtmıyor”
00:06 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “İzmir’in okullarında tuvaletlerde sabun var ama çeşmelerinde su akmıyor”
00:05 Devlet Bahçeli: Türk dili, milli varlığın korunmasına yönelik stratejik bir sorumluluktur
00:03 Trafikte düzeni bozana rekor cezalar yolda
00:03 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
00:01 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:00 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
09:59 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
07:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:59 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:52 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:48 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:43 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:35 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:11 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
07:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
07:17 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türk marketindeki yangında kundaklama şüphesi

Türk marketindeki yangında kundaklama şüphesi
01.05.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Almanya’da Türklere ait bir markette çıkan yangınla ilgili kundaklama ihtimali üzerine soruşturma başlatıldı. Aynı kentte iki Türkün dükkanın da camları kırıldı. 

(TÜHA) Türkuaz Haber Ajansı’nın Deutsche Welle Türkçe’ye (DW) dayandırdığı habere göre, Münih Başsavcılığı Bavyera eyaletindeki Waldkraiburg kentinde Pazartesi günü bir Türke ait markette çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı. Altı kişinin yaralandığı olayla ilgili başsavcılığın kundaklama ihtimali üzerinde durduğu bildirildi. Başsavcılık ayrıca bu olaydan kısa süre önce aynı kentte Türklere ait olan bir berber dükkanı ve lokalin camlarının kırılmasını da soruşturma kapsamına aldı.

Münih Başsavcılığına bağlı Aşırılık ve Terörizmle Mücadele Merkez Ofisi soruşturmayı üstlendi. Soruşturma “kasten kundaklama” şüphesi ile yürütülüyor.

Yangının nedenini belirlemek için oluşturulan “Prag” adlı soruşturma komisyonunun 28 Nisan’da Bavyera Kriminal Soruşturma Bürosu ve eğitimli bir köpekle olay yeri incelemesinde bulunduğu bildirildi.

Olaylar nedeniyle Waldkraiburg’daki polis mevcudunun arttırıldığı bildirildi. Polis görgü tanıkları arıyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 1 Mayıs 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.