enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:13 AK Parti Grup Başkanı Güler: Cumhur İttifakı ile birlikte İmralı ziyaretine olumlu fikir beyan ediyoruz
12:54 Türk sanat müziğinin usta ismi Muazzez Abacı’nın ardından…
10:51 Yalova’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı’nda su seviyesi yüzde10’a düştü.
00:50 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:41 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:33 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:32 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:28 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:24 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
11:19 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:39 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:37 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:33 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:30 Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türk Kara Kuvvetleri 2231 yaşında

Türk Kara Kuvvetleri 2231 yaşında
06.07.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kara Kuvvetlerimiz, yurt içinde ve sınır ötesinde kendisine verilen görevleri, sorumluluklarını bugüne kadar başarıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da getirmeye devam edecektir” dedi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı  haberine göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri’nin 2231’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanlığı personelini kabul etti.

Akar, Bakanlık’taki kabulde, Mete Han tarafından temelleri atılan Kara Kuvvetleri’nin köklü tarihi, milli, manevi ve mesleki değerlere bağlı kahraman ve fedakar personeliyle dünyanın en saygın askeri güçlerinden biri olduğunu söyledi.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

“Kara Kuvvetlerimiz sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecek”

Orduları devletlerin omurgası, kara kuvvetlerini de orduların omurgası olarak nitelendiren Akar şöyle konuştu:

Bayraklaşan yurt topraklarının güvenliğinin teminatı olarak Kara Kuvvetlerimiz, yurt içinde ve sınır ötesinde kendisine verilen görevleri, sorumluluklarını bugüne kadar başarıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da getirmeye devam edecektir. Mazisi şanla şerefle dolu Kara Kuvvetlerine yaraşır şekilde gece-gündüz demeden verilen görevleri başarmaya devam edeceğiz.” 

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

Şehitleri ve ebediyete intikal eden kahraman gazileri rahmet ve minnetle yad eden, hayattaki gazilere şifa dileklerini ileten Akar, görevi başındaki personele de “hayırlı, başarılı görevler” diledi.

Kabulde Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu da yer aldı.

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

[TÜHA Haber Ajansı, 06 Temmuz 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.