enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:26 Merkez Bankası Papara’nın faaliyet iznini iptal etti
00:13 Eski ehliyetlerini 1 milyon 799 bin 172 kişi yenileme işlemini yapmadı…
00:08 İstanbul’da, Afganistan ile Pakistan arasında Türkiye ve Katar’ın ara buluculuğuyla, ateşkese devam kararı alındı…
00:08 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’üne tutuklama talebi…
00:07 Yurt genelinde sıcaklıklar artacak
00:06 112 Acil Çağrı Merkezlerine 10 Ekim 2024-10 Ekim 2025 tarihleri arasında 96 milyon 919 bin 400 başvuru yapıldı…
00:06 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin açılışı,
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TRT’miz sorumlu yayıncılığın zeminini büyütüyor”
00:04 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çöken 7 katlı apartmanın yakınındaki bir bina daha tedbiren boşaltıldı…
00:03 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in uyguladığı soykırıma karşı dünyanın sessiz kalmasını eleştirdi…
00:03 Bolu’daki otel yangını davasında karar açıklandı
00:02 TRT Genel Müdürü Sobacı: Türkiye, denklemleri değiştiren bir aktör oldu
00:02 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Şimdiden su konusunda çok ciddi tedbirler düşünmek zorundayız”.
00:01 Türkiye’nin yerli ve milli otomobil hayalini gerçekleştiren Togg, Avrupa’da ilk teslimatlarına başladı…
00:00 PFDK’dan 149 hakeme “bahis oynama” gerekçesiyle men cezası
01:38 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:37 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Friedrich Merz’i resmi törenle karşıladı.
00:21 Hacıosmanoğlu: Hakemlik onur mesleğidir, bu onuru kirleten Türk futbolunda yer alamaz
00:20 Eski Mezopotamya’nın tarihini şekillendiren iki büyük nehir; Dicle ve Fırat.
00:10 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, İstanbul’da düzenlenen 18. Verona Avrasya Ekonomi Forumu’nda konuştu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türk Ajansından Global Başarı: Boosmart’a Yandex Ads Ödülü 

Türk Ajansından Global Başarı: Boosmart’a Yandex Ads Ödülü 
14.12.2024
A+
A-

Dijital pazarlama ajansı Boosmart, Katar’da gerçekleşen Yandex Ads Ajans Gala Gecesi’nden ödülle döndü. Toplam 26 ülkeden 80 dijital pazarlama şirketinin yarıştığı etkinlikte Boosmart, ‘Gold’ kategoride ödül aldı. 

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Katar’ın Doha şehrinde düzenlenen ve 26 ülkeden 80 ajansın katıldığı yarışmada Boosmart “Yandex Ads Gold Partner Ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye’yi bu uluslararası platformda başarıyla temsil eden Boosmart, etkinlikte kurucu ortaklar Harun Ünlüsoy ve Eren Soydaş tarafından temsil edildi.

Resim önizlemesi

Dijital pazarlama dünyasının önde gelen ajanslarını bir araya getiren etkinlikte Yandex Ads’in yenilikçi reklamcılık ürünlerinin başarıyla kullanıldığı projeler ödüllendirildi. Özellikle retargeting çözümü Ecomm+, arama motoru reklamcılığı çözümü Yandex Direct ve navigasyon reklamcılığı çözümü Yandex Navi’yi etkin bir şekilde kullanan ajanslar ödül sahibi olurken en fazla ödülü ise Türk ajansları kazandı.

GURUR DUYDUK 

Gold kategoride ödül alan Boosmart’ın Kurucu Ortağı Harun Ünlüsoy “Yandex Ads’i, Yandex Direct reklamcılık çözümüyle uzun zamandır markalarımıza sunmaktaydık. Yandex Ads’in Türkiye pazarına verdiği büyük önem ve alaka neticesinde, Ecomm+ ve Yandex Navi Ads ürünlerini de markalarımızın kullanımına sunmaya başladık ve önemli müşteri geri dönüşleri elde ettik. Bu iş birliğimiz neticesinde Yandex Ads Gold Partner Ödülü’ne layık olmaktan gurur duyuyoruz. Yandex Ads&Boosmart iş birliğinin uzun yıllar artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi. 

Resim önizlemesi

TÜRKİYE’YE 400 MİLYON $ 

Yandex Ads Ajans Gala Gecesi’nde ayrıca Yandex yöneticileri Türkiye pazarı için reklamcılık ürünlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 400 milyon dolarlık bir fon ayırdığını duyurdu. Bunun Yandex Ads’in Türkiye’ye verdiği önemin göstergesi olduğuna dikkat çeken katılımcılar dijital pazarlama ekosisteminde yeni fırsatların da işareti olarak değerlendirdiler. Yetkililer ayrıca Türk ajansların Yandex Ads ürünleriyle fark yarattıkları ve başarılı sonuçlar ile reklam gelirlerinde düzenli artış yaşadığına dikkat çektiler. Etkinlikte ayrıca sektöre önümüzdeki dönemde yön verecek reklam teknolojileri, yapay zeka ve marka pazarlama stratejileri gibi konular da masaya yatırıldı.

Resim önizlemesi

832 AJANS ORTAĞI VAR 

Dijital pazarlama ekosistemindeki yeniliklerin de konuşulduğu ve üç gün süren etkinliğe Çin, Birleşik Krallık, Kazakistan, Özbekistan, İsrail, Şili, Kolombiya, Arjantin, Brezilya, Mısır, Dubai, Katar, Gürcistan, Macaristan, Sri Lanka, Singapur, Vietnam, Tayland, Kore, Endonezya, Sırbistan, Türkiye, ABD, Suudi Arabistan, Peru gibi ülkelerden katılım oldu. Yandex’in dünyada 832 ajans ortağı bulunuyor. 

Boosmart Hakkında: 

Boosmart, 2014 yılında kuruldu, Google Premier Partner, Meta Business Partner, Criteo Partner, RTB House Partner, Yandex Partner ve Amazon Verified Partner statüleriyle bir dijital pazarlama ajansı olarak faaliyet gösteriyor. 

“Markalar için online fırsatlar inşa etme” vizyonuyla hareket eden Boosmart, her ay on milyonlarca kullanıcıya ulaşan bir dijital ekosistem yönetiyor. 

Sektörlerine öncülük eden birçok markaya Google, Facebook & Instagram, YouTube, TikTok ve Yandex reklamları ile dijital pazarlama, SEO ve veri ölçümleme hizmetleri sunan Boosmart, yüksek yetkinlikteki profesyonel ekibiyle markaların dijital alanda büyümeleri için stratejik çözümler geliştiriyor. 

Boosmart, Great Place to Work sertifikası ile “en iyi işverenler” arasında yer alıyor ve bu unvanını 2021’den bu yana sürdürüyor. Boosmart, ayrıca 2023 yılında Great Place to Work en iyi işverenler listesinde ” İnovasyon ” kategorisinde 1. olarak ödül aldı.  

Google Agency Excellence Awards 2024’te App Growth ve Media Unification kategorilerinde kazandığı ödüllerle Google EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesindeki en başarılı ajanslardan biri olarak öne çıkan Boosmart’ın başarıları arasında Mixx Awards, Felis Ödülleri, Google Premier Partner Awards, MENA Search Awards, European Search Awards, Brandverse Awards ve İstanbul Marketing Awards’ta çeşitli ödül ve dereceler yer alıyor. 

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) ve Elektronik Ticaret Derneği (ETİD) üyesi olan Boosmart, dijital pazarlama sektöründe firmalar için “Builds Online Opportunities” sloganı ile online fırsatlar yaratmaya devam ediyor. 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.