enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
21:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Turgut Altınok: Ankara’nın makus talihini değiştirmenin zamanı gelmiştir

Turgut Altınok: Ankara’nın makus talihini değiştirmenin zamanı gelmiştir
21.01.2024
A+
A-

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, “Ankara’nın makus talihini değiştirmenin vakti gelmiştir. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız, gönlünüz rahat olsun” dedi.

TÜHA / TÜRKUAZ  İnternational News Agency

Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı’na aday olmasını sağladıkları için teşekkür etti.

Başkenti, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına hazırlayacak olmanın gururunu yaşadığını dile getiren Altınok, göreve geldiği 1994’ten bugüne Keçiören’i gecekondu şehrinden dünya şehrine getirdiğini ifade etti.

Türkiye’de örneği olmayan belediyecilik hizmetini ve eserlerini nakış nakış, dantel gibi işlediklerini, şehrin her köşesine birçok hizmet bıraktıklarını belirten Altınok, şöyle konuştu:

“Ankara’mızın makus tarihinin değişme zamanı gelmiştir artık. Öyle mi sevgili Ankaralılar? Hangi partiye oy verirsek verelim kullanacağımız oy bugünümüze, geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza kullanacağımız oy olacak. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım Ankara’da bir gerçek var. Ankara’mızın 5 yılı maalesef boş yıl olmuştur. Biz sokaklarda olduk. Çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, toplumun her kesimiyle cumartesi, pazar, bayram, tatil demeden şehrimizin her köşesinde gönüllere dokunduk. Altınok, makamlarda değil sokaklarda oldu. Rabbim nasip ederse inşallah yine biz makamların değil sokakların ve halkın hizmetkarı olacağız. Ankara’mızı hak ettiği yere taşıyacağız.”

Ayırmadan, kayırmadan el ele olacaklarını vurgulayan Altınok, Ankara’yı hep beraber yöneteceklerini, her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Altınok, “Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçi ve personel kardeşlerime sesleniyorum, hiç kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamayacağız. Gönlü rahat olsun. Maaşlarınız düşük onu dillendirdim, maaşlarınıza biraz zam yaptılar. Şu an büyükşehir belediyemizdeki birçok birimlerdeki işçilerimizin aldığı maaşları biliyoruz. Verilen zam gecikmiş olan zamdır. Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarına zam yapacağız.” diye konuştu.

“Ayrıştırmayacağız, ötelemeyeceğiz”

Konuşmasının ardından Keçiören Belediyesi Kalaba Meydanı’na giden Altınok, burada yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin telefonla arayarak kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Seçimi kazandıkları takdirde balkon konuşmasını önce AK Parti Ankara İl Başkanlığında daha sonra da Keçiören’de yapacaklarını ifade eden Altınok, Keçiörenlilerden kendisine oy vermelerini istedi.

Ankara’yı hizmetle donatacaklarını belirten Altınok, “Bütün ilçelere hizmet dağıtacağız. Çankaya’yı da hizmetle donatacağız. Ayrıştırmayacağız, ötelemeyeceğiz. Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin söylediği gibi Bir olalım diri olalım. Gelin canlar bir olalım. Bizim yolumuz budur.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da Ankara’yı, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir başkent yapmanın heyecanı, inanmışlığı ve adanmışlığı içerisinde olduklarını dile getirdi.

Özcan, “Bizim tek ajandamız olacak o da Ankara. Bizim aklımız, kalbimiz, özümüz ve sözümüz sadece Ankara olacak. Başka ikbalimiz, hayalimiz yok.” dedi.

Programa, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ankara Milletvekilleri Fuat Oktay, Jülide Sarıeroğlu, Osman Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.