enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tüp Bebek Merkezi Muğla Halkına Hizmet Vermeye Başladı

Tüp Bebek Merkezi Muğla Halkına Hizmet Vermeye Başladı
30.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’ya kazandırılan Tüp Bebek Merkezi Muğla halkına hizmet vermeye başladı.

Mustafa Kemal ATATÜRK(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan Tüp Bebek Merkezinde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile incelemelerde bulundu.

Son teknoloji cihazlarla donatılan ünitede bulunan poliklinik alanı, numune alma odası, doktor-hasta görüşme odası, mikrobiyoloji laboratuvarı, ameliyathane odaları ile kaliteli, hızlı hizmet sunumu yapılmaktadır. Tüp Bebek Merkezi Ünitesinde kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, histoloji, embriyoloji branşlarında ileri genetik analizler yapılabilmekte, sperm, yumurta ve embriyo dondurma imkânı bulunuyor.
Tüp Bebek Merkezlerinin diğer birçok sağlık ünitesinden farklı özellikleri olduğundan özenli bir hazırlık sürecinden sonra son üç yılda Eğitim Araştırma Hastane binasının açılmasıyla beraber yapılan teknik ve altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanarak, Ünite hizmete açıldı.
Genel uygulama birimleriyle birlikte dört bölümden oluşan Ünitede ilk kısım olan hazırlık uygulama bölümünde iki adet poliklinik ve hasta bilgilendirme odası, ikinci kısım olan uygulama bölümünde yarı steril alan ve steril alan içerisinde embriyo laboratuvarı ve ameliyathane standartlarında yumurta toplama odası, hasta hazırlama odaları mevcut.
Muğla'da tüp bebek merkezi sevinci - Muğla Haberleri
MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan ileri teknolojik ekip ve teknik donanıma sahip Tüp Bebek Merkezi ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftler başka illere gitmek zorunda kalmayacak.
Tüp Bebek Merkezi’nin Muğla için hayırlı olmasını dileyen Vali Orhan Tavlı, merkezin çocuk sahibi olmayı isteyen aileler için umut olduğunu ifade etti.

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Ağustos 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.