enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:33 Diyarbakır’da aniden başlayan fırtınanın etkisiyle, fırtınada çatılar uçtu tabelalar devrildi…
17:40 İletişim Başkanı Altun’dan “1 Mayıs” mesajı…
12:16 Kocaeli’nin Körfez Belediye Başkanı Söğüt’ten ilk Hereke Halısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi!…
11:27 Şampiyon gibi oynamıyoruz!…
09:27 KASKF Başkan adayı Mevlüt Ağra, “Ben değil, biz anlayışı ile şeffaf kararlar alınacak”…
09:23 Uluslararası İstanbul Anne, Bebek, Çocuk Fuarı ‘CBME’ Türkiye’nin Yeni Odak Grupları Belli Oldu!
08:47 Ruslar, Ukrayna’daki cephede saldırılarını önemli ölçüde artırdı…
08:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye’de en büyük risk terör örgütleri”
08:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail’in bir kalıcı ateşkes garantisi verme niyeti yok”
07:56 Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Askerlik sınıflandırma sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açıldı…
07:45 Gazeteci Gül KABACAOĞLU’nun ‘Orada N’ler Oluyor!’ Dış kaynaklı haberleri!…
18:08 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”nde konuştu…
17:43 Erdoğan: Kameraları bantlamak bizim kitabımızda yazmaz…
14:21 Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılına girerken, bu sürecin birçok toplumsal boyutu tekrar gözden geçiriliyor…
13:41 Bakan Kurum’dan Arnavutköy’deki TOKİ konutlarına ilişkin açıklama
13:19 Türkiye’den ve Dünya’dan kısa kısa ‘Satır Başı’ haberler!
12:33 XI. Uluslararası Urla Enginar Festivali ve I. Uluslararası Urla Sürdürülebilir Gastronomi ve Tarım Konferansı Başarıyla Gerçekleşti…
11:05 DoktorTakvimi, bir kez daha Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında
10:39 Doğal afetlerden kaynaklanan ekonomik kayıplar ilk çeyrekte 83 milyar dolara ulaştı
09:22 RTÜK) Başkanı Şahin, “sokak röportajları” toplumda ayrışmaya, manipülasyona ve yanlış bilgilendirmeye yol açıyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tüketiciyi Koruma Haftası’nda teknolojinin en dayanıklısı ile tanışın: vivo V29 5G!

Tüketiciyi Koruma Haftası’nda teknolojinin en dayanıklısı ile tanışın: vivo V29 5G!
13.03.2024
A+
A-

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA Haber’den Gazeteci Ceren ŞAHİN’in haberine göre, Hem tüketicilerin sahip oldukları hakları hatırlatmak hem de toplumsal bilinci geliştirmek için tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 15-21 Mart arası her yıl Tüketiciyi Koruma Haftası olarak kutlanıyor.

Tüketicilerin haklarını dikkate alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden birisi de vivo. Tüketicilerin güvenini ve memnuniyetini kazanmanın en önemli yollarından biri olarak yüksek kalite standartlarına uymaya önem veren vivo, bu kapsamda, tüm ürünlerini, üretim aşamasından son kullanıcıya ulaşana kadar titiz testlere tabi tutuyor.

Geçtiği zorlu sağlamlık ve dayanıklılık testleri sayesinde vivo’nun kalite konusundaki olağanüstü kararlılığı, uzun süreli ve sorunsuz bir deneyim sağlıyor.

vivo’nun geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunduğu V29 5G akıllı telefonu da dayanıklılık konusunda pek çok testten geçmiş bir cihaz. vivo telefonun dayanıklılığını kanıtlamak için telefonlarını 32.000 kez düşürme, 6.000 kez kulaklık girişi, 150.000 kez güç düğmesi testi, -20 °C’den +50 °C’ye kadar ekstrem sıcaklık ve 10.000 kez şarj kablosu takıp çıkarma testlerine tabi tutuyor. Yani telefonunuzu her gün şarja taksanız bile bu, tam 27 yıldan uzun bir süreye; her gün kulaklık ile müzik dinleseniz 16 yıldan uzun bir süreye tekabül ediyor.

 IP68 sertifikasına sahip olan vivo V29 5G, suya dayanıklılığıyla da öne çıkıyor. Günümüzde en üst seviye dayanıklılık standardı sayılabilecek IP68, akıllı telefonun toza ve suya karşı yüksek korumaya sahip olduğu anlamına geliyor.

Bu sertifikayı alabilmek için ciddi laboratuvar testlerinden geçen vivo V29 kullanıcılarına yağmur altında, spor yaparken, buharlı banyo ortamında, kumsalda, inşaat ve şantiye alanlarında bile gönül rahatlığı ile kullanım imkânı sunuyor.

Kullanıcılar suya düşme veya üzerine sıvı dökülmesi gibi durumlardan etkilenmeden rahat ve sorunsuz çalışmaya devam edebilen V29’un gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası ile su altında sorunsuz ve güvenle fotoğraf ve video çekimleri bile yapabiliyor.

Yağmur çamur dinlemeden akıllı telefonlarını ellerinden düşürmeyen teknoloji tutkunları için suya ve toza dayanıklı telefonlar ideal bir çözümdür. Bu sayede havuzda veya yoğun yağmurda suyun vereceği zarardan, trekking yaparken zorlu doğa koşullarından veya şantiyede mesai sırasında toz ve kirden endişe duymadan telefonlarını kullanabilirler.

 vivo Türkiye fabrikasında üretilen ürünlerin SMT (yüzey montajı teknolojisi) standardı yüzde 99,85. Nihai Kalite Kontrol ve Menşei ve Kalite Kontrolü (FQC ve OQC) sıfır hata geçiş oranı ise yüzde 99,92’lik çok yüksek bir orana sahip. vivo, yalnızca testlerden başarı ile geçen ürünlerini piyasaya sunuyor. Bu sayede de vivo, rakiplerine kıyasla yalnızca yüzde 0,63’lük düşük tamir oranıyla kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. vivo, Türkiye’de bir ilke daha imza atacak, tüketiciyi koruyacak bir yenilik daha geliyor!Kullanıcılar için telefonlarını değiştirmekteki en büyük etkenlerden biri de zamanla pil ömrünün ve sağlığının bitmesi. Aldıkları telefonları uzun yıllar kullanmak isteyen kullanıcıları düşünen vivo, yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. vivo, yakın zamanda duyuracağı yenilikle Türkiye’de bir ilke imza atarak kullanıcıların pil sorunlarına da çözüm getirmeyi amaçlıyor.

CEREN ŞAHİN2022'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli Gazeteci* Ceren ŞAHİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.