enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı
00:05 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:02 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TRT’den üst düzey veda haberi geldi! ‘Ayrılma zamanı…’

TRT’den üst düzey veda haberi geldi! ‘Ayrılma zamanı…’
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi. Uzun bir süredir kurumda görev alan isim ayrılık mesajını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

(UHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘MedyaRadar’a dayandığı haberinde, TRT’den üst düzey ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre, TRT Arabi’de Koordinatör ve Output Manager olarak görev alan Can Hasasu, kurumla yollarını ayırdı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Hasasu, ayrılık mesajını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: “İki buçuk yıl TRT World muhabirliği, iki yıl TRT Arabi Koordinatörlüğü yaptığım TRT’den ayrılma zamanı. Doğum yerim Irak’ta, çocukluğumun en karanlık savaş yıllarında, yayınlarıyla bana ve yüzbinlerce insana umut ışığı olan bu köklü kurumda çalışmaktan onur ve gurur duydum”

CAN HASASU KİMDİR?

1999 yılında NTV’de haberciliğe başlayan Can Hasasu, 2003’te Irak’ta serbest gazeteci olarak kariyerine devam etti. 2004 Türkmeneli Uydu Kanalı’nın kurucu müdürü olan isim, 2005 yılında DHA Irak temsilcisi olarak Doğan Medya’nın CNN Türk, Kanal D ve Star TV kanallarında görev aldı.

2008’de İstanbul’da Star TV haber merkezinde muhabir olarak çalışmaya başlayan Hasasu, 2011’de Al Jazeera Türk haber merkezinde, 2017’den itibaren ise TRT World’ta Senior Producer olarak kıdemli muhabirlik yaptı.

2020’den beri TRT Arabi’de Koordinatör ve Output Manager olarak görev alan Can Hasasu’nun yeni adresi ise henüz belli değil.

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.