enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:44 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:34 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:03 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:29 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:59 KGK: Basın özgürlüğü; sorumsuzluk, ahlaki çöküş ve kamuoyunu yanıltma özgürlüğü değildir
00:51 Mahkeme Afşin-Elbistan’daki Termik Santralın Emisyon Verilerinin Açıklanmasını Hükmetti
00:43 ABD ve İngiltere’de sağ çizgide yayın yapan üç gazete, İsrail eleştirisi yazara bedel ödetti…
00:33 Soğuğa yazılan destan: Sarıkamış Harekatı
00:31 Gazze’de ateşkes anlaşmasının ikinci aşamasına neden geçilemiyor?
00:29 Mehmet Uçum: 27 Şubat çağrısı bağlayıcıdır ve o çerçevenin dışına çıkılmamalıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TRT dizilerinin oyuncularından depremzedelere ziyaret

TRT dizilerinin oyuncularından depremzedelere ziyaret
01.03.2023
A+
A-

Türkiye büyük felaketin yaralarını sarmaya devam ediyor. Tüm yurttan depremzedelere destek sürerken TRT’nin sevilen dizileri Gönül Dağı ve Al Sancak’ın oyuncuları da bölgeye gitti. Kahramanmaraş’ta afetzedelerle bir araya gelen oyuncular moral verdi, çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

Asrın felaketinde yaralar sarılıyor. Depremzedelere her kesimden destek sürüyor.

TRT’nin sevilen dizileri Gönül Dağı ve Al Sancak’ın oyuncuları bölgeye giderek depremzedelerle bir araya geldi.

TRT’nin beğenilen yapımı Gönül Dağı’nın oyuncuları ilk olarak Kahramanmaraş’taki çadır kenti ziyaret etti. Oyuncular, çocuklarla şarkı söyleyip doyasıya eğlendi.

detail-photo-fancybox-0

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı da dizi oyuncularıyla bölgeyi ikinci kez ziyaret etti.

“Hepimiz çok yaralandık, üzgünüz”

Çok üzgün olduğunu belirten Oyuncu Eser Eyüpoğlu da “Hepimiz çok yaralandık, üzgünüz. Fakat çocukların yüzündeki gülümseme bir yerde yaşama sebebiniz oluyor” diye konuştu.

Gönül Dağı ve Al Sancak oyuncularından alkış alan hareket - Gaziantep Haberler - Gaziantep Son Dakika Olay Haber | Mega Haber 27

Oyuncu Ferdi Sancar, “Söyleyecek çok bir şey yok. Şu an sadece mutlu olmamız gerekiyor. Çok güzel şeylerle birlikteyiz” açıklamasında bulundu.

Oyunculardan Ahmet Yenilmez, “Gidenleri geri getiremeyeceğiz. Ama daha iyi olacak, daha güçlü olacağız. Bir daha da aklımızı kullanarak böyle felaket yaşamayacağız” ifadeleriyle afetzedelerin acısını paylaştı.

”Tek yürek bir millet olarak hepsinin üstünden geleceğimize inanıyoruz”

Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz‘in mesajı birlik ve beraberlikti. Eşsiz şunları söyledi:

Bir nebze olsun çocuklarımızın hatıralarını bu acı günde bir hatıra bırakmak aslında bir anı bırakmak geriye dönük bir gülümseme bırakmak amacıyla buraya geldik. İnşallah el ele, birlikte, sarılarak, tek yürek bir millet olarak hepsinin üstünden geleceğimize yürekten inanıyoruz.

TRT dizilerinin oyuncularından depremzedelere ziyaret - Gazete Yazıyor

“Canımız yanıyor birbirimize destek olmak zorundayız”

Oyuncu Gözde Türker, “Milletçe çok zor dönemlerden geçiyoruz. Buraya gelince insanlar o kadar mutlu oldular ki, o kadar motive oldular ki iyi ki geldik, biz de onlarla çok mutlu olduk” dedi.

Oyuncu Feyza Işık, “Çocuklarla çok güzel etkinlik alanları kurulmuş oyun oynuyoruz. Canımız yanıyor birbirimize moral verip destek olmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bu musibetten büyük bir ders alırız”

Al Sancak dizisinin senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ da deprem bölgesindeydi. Bozdağ, “Giden hatıralar, yok olan hikayeler, mazi ister istemez insanların hikayesi sizin zihninizi derin düşüncelere sevk ediyor. İnşallah bu musibetten büyük bir ders alırız” diye konuştu.

Ziyaret sırasında oyuncular ile depremzede çocuklar futbol maçı da yaptı. Maçta hem rekabet hem de eğlence dolu anlar vardı.

TRT dizilerinin oyuncularından depremzedelere ziyaret

Oyuncu Yavuz Sepetçi, depremzedelerle bir araya gelmenin çok iyi geldiğini söyledi.

Sunucu Pelin Çift de “Açıkçası bizi gördüklerine sevindiler ama inanın biz onları gördük diye ve sohbet ettik diye daha da mutlu olduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.