enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:59 500 bin sosyal konut projesinin detayları belli oldu
07:56 Uygun koşullarda yapılması önemli
07:50 Türkiye’de her 100 bin kadından 43’ü meme kanseri tanısı alıyor…
07:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Konuşması: Bir Küresel Adalet Manifestosu
07:46 RTÜK Başkanlığı’na Mehmet Daniş seçildi
07:40 Kazakistan’da Türk Yönetmen Cenk İZGÖREN’in, Uzun Metrajlı filmi “Rayların Ötesinde” dereceye girdi…
07:38 Yorum: Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci ve İstanbul Ermeni Patrikhanesi
07:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u BM Merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz
07:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’nin yeniden inşa sürecinde “laf değil icraat zamanı” vurgusuyla İslam dünyasına çağrıda bulundu…
07:24 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den “YILDIRIM-2025 Seferberlik Tatbikatına” büyük bir destek…
07:19 CHP’nin kurultay davasında ret kararı çıktı
07:15 Rus petrolüne yaptırımlar barışın anahtarı olur mu?
07:13 Televizyon kanalı TELE1’in sahibi olan ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık AŞ TMSF’ye devredildi…
07:12 Ukrayna-Rusya Savaşı Tekrar Masada
07:00 (UİB) Koordinatör Başkanı Çelik, “Otomotiv endüstrisinde tarihinde en yüksek ihracat rakamına ulaşıldı”
11:28 İsrail güne bu haberle uyandı: Trump Netanyahu’yu s******
09:32 Web Panel | Türkiye’nin Körfez Vizyonu: Yeni Dönemde Diplomasi, Ekonomi ve Güvenlik
07:57 ‘Yüzyılın Konut Projesi’nde ayrıntılar bugün belli olacak
07:46 Hollanda Açık Deniz Rüzgâr Enerjisi Çevrim Santrali Kurulumu İçin İhale Açıldı
07:37 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 günlük Kuveyt, Katar ve Umman Körfez turundan notlar!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Toprak Razgatlıoğlu liderliğini sürdürdü

Toprak Razgatlıoğlu liderliğini sürdürdü
20.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) takviminin dokuzuncu durak noktasının ikinci yarışını podyumda tamamladı.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıİspanya’daki Barselona Pisti’nde gerçekleştirilen ikinci yarışta harika bir performans ortaya koyan Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla puanını 399’a yükseltti. İlk yarışta motosikletindeki sorun sebebiyle liderliği Jonathan Rea’ya kaptıran Toprak, bir gün sonra liderlik koltuğunu devraldı.

Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası’nda muhteşem performanslar ortaya koymaya devam ediyor.

Sezonun dokuzuncu durak noktasındaki ilk yarışta motosikletindeki elektrik aksamında yaşanan sorun sebebiyle yarışı bırakan Toprak, şampiyona sıralamasında zirveyi Jonathan Rea’ye kaptırmıştı. Bugün gerçekleşen yarışı ise ikinci sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, bir gün sonra şampiyona liderliğini devralmayı başardı.

Yarışa ikinci sırada başlayan PATA Yamaha pilotu Toprak Razgatlıoğlu, harika bir start alarak liderliği Jonathan Rea’nin elinden aldı. Olaylı başlayan yarışta, henüz 1 tur tamamlandığı sırada Tom Sykes ve Lucas Mahias’ın kazası sebebiyle kırmızı bayraklar çıktı. Sürücüler pit alanına giderken Tom Sykes ambulansla sağlık merkezine götürüldü. Yarış, bir süre sonra sürücülerin Superpole yarışının sonucuna göre gride dizilmesiyle tekrar başladı. Yeniden ikinci sırada başlayan Toprak Razgatlıoğlu, ilk virajda liderliği almayı başardı. Yarışın geri kalan kısmında Ruben Rinaldi ile liderlik mücadelesi veren Toprak, damalı bayrağın altından ikinci sırada geçti.

Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla pilotlar sıralamasında puanını 399’a çıkardı ve Katalonya’daki yarış haftasında şampiyona liderliğini sürdürmeyi başardı. Dünya Superbike Şampiyonası takviminin onuncu durak noktası 24-26 Eylül tarihlerinde İspanya’daki Jerez Pisti’nde koşulacak.

[TÜHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.