enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:29 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:27 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:05 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Togg’un ilk ‘Deneyim Merkezi’ İstanbul’da açıldı

Togg’un ilk ‘Deneyim Merkezi’ İstanbul’da açıldı
10.11.2022
A+
A-

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk ”Deneyim Merkezi’ İstanbul’da açıldı. Kullanıcılar, 7 bölgede kurulacak 20 deneyim merkezinde Togg’u yakından görecek, dijital özelliklerini inceleme fırsatı bulacak.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası - Fatih Mesleki Eğitim Merkezi“Bir otomobilden fazlası” olarak nitelendirilen Togg’un Teknoloji Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen törenle açıldı. Açılışta, Togg’un ilk akıllı cihazı C-SUV modeli seri üretim bandından indirildi.

Türkiye’nin gururu Togg’un ilk Deneyim Merkezi İstanbul’da açıldı. 7 bölgede kurulacak 20 Deneyim Merkezi’nde, kullanıcılar Togg’u yakından inceleyebilecek.

Togg'un ilk 'Deneyim Merkezi' İstanbul'da açıldı

Deneyim Merkezi’nde kullanıcıları, Togg’da olduğu gibi dijital ekranların olduğu kokpit bölümü karşılayacak.

Kullanıcılar, geldiklerinde sadece simülasyonla değil, Togg’u canlı canlı görme fırsatına da sahip olacak.

C-Sedan ve C-X Coupe göründü

Togg’dan yapılan açıklamada, ilk akıllı cihazın banttan inmesinin ardından C-Sedan ve C-X Coupe modelleri için çalışmaların devam ettiği belirtilmişti.

Açıklamada, “İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik.” denilmişti.

Fiyatı şubatta açıklanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ön satış ve sipariş şartları vakti geldiğinde şirket tarafından açıklanacaktır. Tabii en çok merak edilen konulardan biri de aracın fiyatı ne olacak? Togg’un fiyatının piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde tespit edileceğine babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak bir ürünün fiyatının bugünden ilanı zaten hem doğru hem de mümkün değildir. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır” açıklamasını yapmıştı.

Togg’un uluslararası teknik yeterlilik testlerinin tamamlanmasının ardından Mart 2023’te trafiğe çıkması bekleniyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Kasım 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.