enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
10:52 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor
21.03.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Sıfırın altında 40 dereceye varan zorlu hava koşullarında sınanan yerli ve milli otomobil Togg’un test görüntüleri paylaşıldı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un test süreci devam ediyor. Sıfırın altında 40 dereceye varan koşullarda test edilen Togg, başarılı sonuçlar alıyor.

Togg’un test sürecine dair görüntüler daha önce, “Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, eksi 40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz” sözleriyle paylaşılmıştı.

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş da bu paylaşıma cevaben, testlere ilişkin fotoğrafların ardından Togg’un videosunun da paylaşılacağını açıklamıştı.

Beklenen video geldi

Yerli otomobilin zorlu hava koşullarındaki test sürecine ait video Togg’un resmi Twitter hesabından “Zorlu hava koşullarına hazırlanıyorum” notuyla paylaşıldı.

Türkiye’nin 60 yıllık rüyası gerçek oluyor

Türkiye, Togg ile ezber bozmaya hazırlanıyor. 2011 yılının ocak ayında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı TÜSİAD Genel Kurulu’nda “Otomotiv sektörü içinde olan babalar burada. Bu işi halledin. Bir araya gelerek mi yaparsınız, yok ben bunu kendim de yaparım mı dersiniz, nasıl arzu ederseniz? Artık yapalım” ifadeleriyle ilk kıvılcımı yakmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde kurulan, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) çalışmalarıyla, Türkiye’nin 60 yıllık yerli otomobil rüyası yeniden hayat buldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) liderliğinde başlayan yatırımcı arayışı kısa sürede tamamlandı. TOGG resmi olarak 25 Haziran 2018’de kuruldu. Mehmet Gürcan Karakaş ise TOGG’un Üst Yöneticisi (CEO) olarak atandı.

Çalışmalar Gebze’deki Bilişim Vadisi’ne taşındı. Aracın modellerinin belirlenmesi için anketler düzenlendi.

Togg’un özellikleri:

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.