enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
07:17 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
07:12 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
07:10 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
07:10 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
07:00 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
06:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor
21.03.2022
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Sıfırın altında 40 dereceye varan zorlu hava koşullarında sınanan yerli ve milli otomobil Togg’un test görüntüleri paylaşıldı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un test süreci devam ediyor. Sıfırın altında 40 dereceye varan koşullarda test edilen Togg, başarılı sonuçlar alıyor.

Togg’un test sürecine dair görüntüler daha önce, “Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, eksi 40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz” sözleriyle paylaşılmıştı.

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş da bu paylaşıma cevaben, testlere ilişkin fotoğrafların ardından Togg’un videosunun da paylaşılacağını açıklamıştı.

Beklenen video geldi

Yerli otomobilin zorlu hava koşullarındaki test sürecine ait video Togg’un resmi Twitter hesabından “Zorlu hava koşullarına hazırlanıyorum” notuyla paylaşıldı.

Türkiye’nin 60 yıllık rüyası gerçek oluyor

Türkiye, Togg ile ezber bozmaya hazırlanıyor. 2011 yılının ocak ayında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı TÜSİAD Genel Kurulu’nda “Otomotiv sektörü içinde olan babalar burada. Bu işi halledin. Bir araya gelerek mi yaparsınız, yok ben bunu kendim de yaparım mı dersiniz, nasıl arzu ederseniz? Artık yapalım” ifadeleriyle ilk kıvılcımı yakmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde kurulan, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) çalışmalarıyla, Türkiye’nin 60 yıllık yerli otomobil rüyası yeniden hayat buldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) liderliğinde başlayan yatırımcı arayışı kısa sürede tamamlandı. TOGG resmi olarak 25 Haziran 2018’de kuruldu. Mehmet Gürcan Karakaş ise TOGG’un Üst Yöneticisi (CEO) olarak atandı.

Çalışmalar Gebze’deki Bilişim Vadisi’ne taşındı. Aracın modellerinin belirlenmesi için anketler düzenlendi.

Togg’un özellikleri:

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

Togg zorlu hava koşullarında böyle test ediliyor

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.