enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:06 BM Raporu: Dünya Su Krizi Değil, Su İflası Yaşıyor!
20:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız
19:42 İletişim Başkanı Duran, “Sosyal Medyada Sorumluluk, Özgürlük ve Güvenlik Paneli” programına katıldı…
19:19 Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen Barış Kurulu Şartı’nın imza törenine katılmak için bugün İsviçre’ye gidecek
15:11 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:41 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:05 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:43 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:14 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:03 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:24 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:48 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
00:36 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:20 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:19 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
00:09 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
18:39 Türk bayrağına yönelik alçak provokasyona soruşturma başlatıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TEKNOFEST, 8. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde…

TEKNOFEST, 8. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde…
13.04.2025
A+
A-

* Türkiye’nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 8. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde teknoloji rüzgarı estirmeye hazırlanıyor.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA / İnternational News Agency

1-4 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa Eski Ercan Havalimanı’nda düzenlenecek TEKNOFEST KKTC için ziyaretçi kayıtları başladı. Geleceğin teknolojilerine yakından tanıklık etmek ve birbirinden renkli etkinlikleri deneyimlemek isteyen herkes bu heyecana ortak olabilir.

TEKNOFEST coşkusu bu kez KKTC’de yükselecek!

Doğası, turizmi ve tarih dolu kültürüyle Akdeniz’in incisi KKTC, bu yıl da teknolojiyle parlayacak. KKTC Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde düzenlenecek TEKNOFEST KKTC; teknoloji firmaları, kamu kurumları, üniversiteler ve medya kuruluşlarının güçlü iş birliğiyle hayat buluyor. Geçtiğimiz yıl Adana’da rekorlara sahne olan TEKNOFEST, bu kez mavi vatan KKTC’de sınırları aşan bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor. 2024’te 1 milyon 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan festival, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise teknoloji tutkunlarına ilham dolu anlar yaşatacak.

KKTC’de teknoloji ve heyecan bir arada yaşanacak

TEKNOFEST KKTC, her yaştan ziyaretçi için dopdolu etkinlikler sunacak. Gökyüzünde görsel bir şölene imza atacak nefes kesen hava gösterileri, coşkulu konserler, çeşitli sergiler ve atölyeler, simülasyonlu deneyim alanları, planetaryum, fuar etkinlikleri ve öğrencilere özel uçuş etkinlikleri gibi birbirinden renkli birçok etkinlik ile teknoloji dolu bir evren ziyaretçileri bekliyor.

Öte yandan TEKNOFEST KKTC kapsamında 6 ana kategori ve 13 alt kategoride düzenlenecek yarışmalarda teknoloji ve inovasyonun kalbi ise Eski Ercan Havalimanı’nda atacak. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında KKTC’de düzenlenecek Teknoloji Yarışmaları, inovasyon meraklıları ve heyecan severler için eşsiz bir buluşma noktası olacak.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu TEKNOFEST KKTC’ye giriş yapabilmek için ziyaretçilerin online kayıt yaptırması gerekiyor. Her katılımcı için ayrı bilet oluşturulması gerekirken, 7 yaş altı çocuklar için kayıt şartı bulunmuyor. Festival alanına ziyaretçi giriş ve çıkışları ise 09.00-19.00 saatleri arasında yapılabilecek. Ziyaretçi kaydı ve etkinliğe dair tüm detaylara www.teknofest.org adresinden ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.