enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
10:27 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
06:39 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:52 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:51 Avrupa Haberleri: Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:44 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:44 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:42 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:27 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:24 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
07:11 e-Birliktelik kampanyasıyla 12 bin işletmeye 21 milyon destek
00:53 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:52 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:39 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:34 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:21 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
00:13 2026 Kış Olimpiyatları Milano ve Cortina’da geçit törenleriyle başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tatilciler dönüş yolunda

Tatilciler dönüş yolunda
13.04.2024
A+
A-

* Trafiğe takılmamak için 1 gün önce yola çıktılar, ancak yine de yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldılar.

* Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmı dönüş yolculuğunu sürdürüyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye’nin büyük bir çoğunluğu yollardaydı.

Günü birlik tatilcilerin de etkisiyle, Tekirdağ-İstanbul karayolunda,trafik yer yer durma noktasına geldi.

Ege Bölgesi ve Çanakkale istikametinden İstanbul istikametine geçiş yapmak isteyen sürücüler Tekirdağ d-100 karayolunu kullandı. Sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu hat safhaya çıktı.

Tatilciler dönüş yolunda

Kilit kavşakta bayram yoğunluğu

“Kilit kavşak” olarak adlandırılan, 43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de, bayram tatili dönüşündeki yoğunluk bugün de artarak sürüyor.

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, dönüş yolculuğunda Kırıkkale’de uzun araç kuyruğu oluşturdu.

Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle sürücüler güçlükle ilerlerken, polis ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları ekipleri de ulaşımın normal seyretmesi amacıyla Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşaklarda tedbirler aldı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun yarın daha da artması bekleniyor.

Tatilciler dönüş yolunda

70 kilometrelik araç kuyruğu

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli rampalarında tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor. Çerkeş’ten Gerede gişelerine kadar yaklaşık 70 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Marmaraereğlisi, Yenice, Yeniçiftlik, Sultanköy kesimleri, trafiğin yoğunlaştığı yerler oldu.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde ise korkulan olmadı. Yer yer yoğunluk yaşansa da, trafik genel olarak akıcı seyretti.

Kara yolu yerine deniz yolunu tercih edenler de vardı. Özellikle Yalova’daki iskelelerde, her yıl yaşanılan yoğunluk henüz kendini göstermedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.