enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:13 Ruhangiz Aliyeva,”Halk Birliği Temsilcilik Ofisleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ve Guba-Haçmaz Ekonomik Bölgesinde faaliyete geçti”
00:13 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:07 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:06 Gazeteci Özlem BAY’ın Haber Ajandası: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:04 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
00:02 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:01 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:01 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:00 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
17:04 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum
00:10 World Defense Show (WDS) 2026 kapsamında FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı.
00:10 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:09 İstanbul’da İl Tarım ve Orman ile Ticaret müdürlüklerine bağlı ekiplerince, ramazan ayı öncesinde kasaplara yönelik denetimler artırıldı
00:03 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tataristan’da uçak düştü: 16 ölü

Tataristan’da uçak düştü: 16 ölü
10.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde paraşütçüleri taşıyan bir uçağın düşmesi sonucu 16 kişi hayatını kaybetti. Yedi kişinin ise kurtarıldığı bildirildi.

Mustafa Kemal AtatürkRusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde çift motorlu Let L-410 Turbolet tipi küçük yolcu uçağının düşmesi sonucu uçakta bulunan 23 kişiden 16’sının hayatını kaybettiği bildirildi. Rus medyasında yer alan haberlere göre, uçak paraşütçüleri taşıyordu.

Rus haber ajansı RIA, kazadan sonra başlatılan kurtarma çalışmalarında yedi kişinin yaralı olarak kurtarıldığını duyurdu. Yerel sağlık birimleri, kazadan sağ kutarılan kişilerin hastanede tedavisinin sürdüğünü ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Ölü ve yaralıların sayısıyla ilgili Rus medyasında çelişkili bilgiler yer almış, Rus Interfax ajansı kaza sonrasındaki haberinde 19 kişinin öldüğü, üç kişinin ise kurtarıldığını bildirmişti.

EK Kaynaklar *Reuters,AFP

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.